Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 wayy minuş ne oldu gı...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 hiç sorma meydün, ********* bi sevgililer günü geçirdim ve hala kendimi toparlamakda zorlanıyorum neyse bugün daha iyiyim Allaha şükür... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 minnoşum ne oldu ayrıldın mı ya yine olaya fransız kaldım ya ne olmuş ise hiç kafanı takma hayatta herşey oluyor canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 minnoşum ne oldu ayrıldın mı ya yine olaya fransız kaldım ya ne olmuş ise hiç kafanı takma hayatta herşey oluyor canım ayrılık olmadı ama bi süre görüşmemeye karar verdik gezgin... hemde sevgililer gününde düşünebiliyor musun? boş ver yaaa bugün onu düşünmemeye çalışıcam Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 takma canım demekki sizin için böylesi daha hayırlısıymış.... zamana bırak düzelir... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 bugün çiçeklerimi bütün inatçılara gönderiyorum ..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Ben bi tane alayım o zaman Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 ne o inadın anlaşılan dur bari ben sana vereyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 benim çiçeğimi de Armana ver o zaman Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 sen yeterki iste hemen bunlarda gece yağmurundan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 tşk ederim bu ne hız bu şiddet bu ne celal sonu uymadı idare et buda benden önce özel birisine sonra herkese gelsin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Çiçeğe boğuldum.. İnatçı olmamın bu kadar çiçek kazandıracağını bilmezdim. TEŞEKKÜRLER.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Sen yine de şansını zorlama bence inadı bırak O çiçekler sana çok birkaçını ver bakim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Bir kaçı mı ? Ne varsa veriim senden mi esirgerim yağmurum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Saolasın benden de önce sana sonra MINEU Shatin ve herkese işte Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 gece kuşum çiçekler için teşekkür ederim de, hayırdır artık gizlilik saklılık kalmadı galiba lan jale maksus mu yapıyosunuz? sevgilimizle aramız bozuk diye habire nispet yapar gibi ne o öyle çiçekler göndermeler, ''yağmurum'' demeler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 nan jale nerden çıktı nispet olur mu hiç çiçek alışverişin de bulunuyorduk sadece Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 iyide bacım kıskanıyoruz ama..... neyse hadi, bulunun bakalım çiçek alışverişinde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Kıskanmak yok bunların hepsi senin için :flowers: :flowers: :flowers: Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 hiç sorma meydün, ********* bi sevgililer günü geçirdim ve hala kendimi toparlamakda zorlanıyorum neyse bugün daha iyiyim Allaha şükür... aman be canısı salla getsin dert ettiğin şeye bak .....üsme kendini...........herşey olacağına varır.........hem sanki bizim sewgililer günümüz çok mu eydi..... tartışacak sewdiğimiz bile yok...... ama umrumda bile değil...... bu çiçek karçiçiği ,minueye,arman,aziz,gorgi,focal,sayman,mizyal bütün foruma gelsin... Günebakan Başımın kavak yelini Yollasam ıssız denize Dayanır belki yüreğim Yaralayan sözlerine Kime yine bu sitem kimedir Taş değil ezdiğin sinemdir Bu aşka eğdim boynumu Güne bakan yanım senindir Külde közüm senindir İki gözüm senindir Ver hüznün benim olsun Gülen yüzüm senindir Kırda yaban gülüsün Başımda esen dağ yelisin Rüzgarın savursan da Arı olsan balımsın Kime yine bu sitem kimedir Taş değil ezdiğin sinemdir Bu aşka eğdim boynumu Güne bakan yanım senindir Külde közüm senindir İki gözüm senindir Ver hüznün benim olsun Gülen yüzüm senindir Hakan Yeşilyurt bu günebakan çiçeğini ve şarkısını canımdan çok sewdiğim kuşuma yolluyorum.......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 saolasın bacım, dert etmeyim diyorum ama olmuyo işte neyse bi süre böle bunalım takılırım artık... çiçek içinde teşkür ederim Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 tesekkur ederım tatlısı seven herkese........... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 teşekkür ederim benden de sana made m Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 teşekkür ederim benden de sana made m asıl ben teşekkür ederim focal.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.