Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya ne çiçekmiş bunlar dağıta dağıta bitiremediniz bi allhın kuluda bana çiçek vermedi ya şu forumda hiç sevenimiz yok be
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl bidaha ağzımı açarsam iki olsun. sensin **** aç aç aç ne olur bak kırılırım yoksa......
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl aç aç aç ne olur bak kırılırım yoksa...... El insaf el-insaf ve de imdat ki ne imdat.
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya made neden herkesle dalga geçiyorsun...bak bir gün o dalgalı sularda boğulursan kurtarmam bilesin...... ne olur kurtar apppllaaaa beni...kısım senin imkanın olsa bi kaşık suda boğarsın beni..... de get dalgada geçmiyom bikerem.... El insaf el-insaf ve de imdat ki ne imdat. efem beni mi çağırdın göbek adım imdattaa......
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl meydün abla karanfiller için saol! Korkma vermem aşkıma onları çünkü o daha iyilerine layık
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Bu hafta çiçeklerimi; Kendiyle çelişkili olmayanlara veriyorum, dobra insanlara veriyorum, yalakalıktan hoşlanmayanlara veriyorum, davasını ve misyonunu dürüstçe ve saygıyla yapanlara veriyorum EMLY PANDORAYA veriyorum, AZİZİL' e veriyorum, MİZYALA veriyorum.. Saygılar efendim..
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl Teşekkürler sedat abicim ya şımartıyonn beni! Buda benden sana... Gonca & Gül
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl düşünceleri ve savundukları değerlerin herzaman arkasında olanlara gitsin çiçekler
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl meydün abla karanfiller için saol! Korkma vermem aşkıma onları çünkü o daha iyilerine layık oyyyyyyy oyyy benim karanfiller adimi yane.....
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl lalalaa ya kimsecikler çiçek vermiyomuş... kendisi bi çiçek zatenn.. bu günkü çiçekler lalalaa ya..
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl Bu çiçek meydün ablama! Bu çiçek kral sedat abime! (niye gül verdiğimi o bilir! ) Bu çiçekde jhonywalker kardeşime! TşkLer çiçek için... Bendende herkese gelsin çiçekler...
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl Mizyal be çok saolda görünmüyo çiçeklerin sadece yazıların var
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl Ay olsun bu çiçekler çok güzel! Aşkımın en çok seviği çiçek papatya ben bunları ona versem kızmazsın dimi?
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl kızmam tabiii neden kızayım da benim Aşkım bana hiç çiçek almadı ama nıyeeee
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl yok meydün kızdı bana verdiğim çiçekleri sevgiline verme diye! Alır ya dert etme!
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl mizyalim çook gözeller sağol...........verbe böcüğüm...böyle gözel çiçekler sewgiliye verilmezde kime verilir....
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl ulem bu forumdan bı tane cıcek almadım kımsey vermıom waLLa her sey karsılıklı kızlar erkekler sap lar samancıklar vermıom alla alla
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Gerçek kaktüsler, sahte çiçeklerden daha değerlidir...!!
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl aha al bu kaktüsler sana ruletim ayıp ettin...... LA o kaktüsleri
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl LA o kaktüsleri eeeeeee ....sen çiçeği haketmiyorsun.....kaktüs bilen için en değerli çiçektir...sıcak çölde su ihtiyacını görür...ama dedimya anlayana.......sana artık günahımı dahi kıymam....... değer bilenlere.......binlerle beyaz karanfil............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.