Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım teşekkürler bende alayım....
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl özledimmmm sevgimi gösteriyorum size :) bende seni özledim yumote sevgiler Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım bende aldım bir tane kralx form arkadaşlarıma çiçekler en az senin kadar güzel kleopatra senin çiçeklerdende aldım
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl hepsinden alma şansımız yokmu? hepsi güzel arkadaşım ilk gelen ben oldum ve aldım her birinden bir dal, teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım Aracılık yapmaktan mutluluk duyarım Çok güzel olmuş ellerine sağlık Bu da benden sana
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın aldım annem pempecik çiçeğinden... kendine iyi bak....
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın Teşekkürler ablacım
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın tşk ederim ablacım,görüşmek üzere
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın aldım canım ablacım. güle güle
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl canım yumotem teşekkür ederim sarı gacım... öperim bak bende seni özledim aşkıııııııııııııııııııııım baksana bana............ ben de özledim ama gitmişsin :( form arkadaşlarıma ben de aldım kleopatram bende seni özledim yumote sevgiler ben de özledim egzorsist geldiysen üç kere masaya vur Lütfen istediğinizden alın.. kırmızıları aldım ben ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın ayırmışlar cennet yürekli alıyorum hemen ohhh ne de güzel kokuyo bunlar sevgin kokuyo sanırım
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın canım benim... ne kadar güzeller ...tıpkı yüreğin gibi!...teşekkür ederim canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. şu arabadan bir çiçekte bana düşer sanırsam.. di mi gülbeşekerim?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur.
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. hatırlatmaz olur mu hiç?... teşekkür ederim birtanem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... teşekkürler unutmadığın için .... Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek teşekkürler unutmadığın için .... Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... aldım gitti teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. unutmam kız siz unutulurmusunuz bir araba çiçekte iyi fikir ama salona sığmadı bunlar yaww Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... ben aldım murticim teşekkür ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, ben bunların hepsini aldım. tşk.
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentiştrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... sağolasın egzo'cum
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... sağol pabuç dillim teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... teşekkür ederim kardeşim ne güzel şeyler bunlar, hoppp atladım tarlaya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.