Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Tüm foruma sevgiler saygılar..

fffffdio2.gif

k®al yapım :)

teşekkürler bende alayım.... :clover:

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 438,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:
özledimmmm :) sevgimi gösteriyorum size :) :)

494zg4.gif

bende seni özledim yumote sevgiler :clover:

fffffdio2.gif

bende aldım bir tane kralx :clover:

cicekresimleri2la5.jpg

form arkadaşlarıma :clover:

çiçekler en az senin kadar güzel kleopatra senin çiçeklerdende aldım :clover:

Gönderi tarihi:

Lütfen istediğinizden alın..

hw0152243nn5.jpghw0152276el3.jpghw0152278ek3.jpg

Gönderi tarihi:

hepsinden alma şansımız yokmu? hepsi güzel arkadaşım ilk gelen ben oldum ve aldım her birinden bir dal, teşekkür ederim :rolleyes::flowers:

Gönderi tarihi:

bende alıyım birer tane

Gönderi tarihi:

fffffdio2.gif

Aracılık yapmaktan mutluluk duyarım :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık :clover:

Bu da benden sana :stuart:

adszmn2sn5.png

Gönderi tarihi:

ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın :)

19um7.jpg

Gönderi tarihi:
ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın :)

19um7.jpg

aldım annem pempecik çiçeğinden... :hug: kendine iyi bak.... :clover:

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

Teşekkürler ablacım :)

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

tşk ederim ablacım,görüşmek üzere :clover:

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

aldım canım ablacım. :wub: güle güle

Gönderi tarihi:
canım yumotem teşekkür ederim sarı gacım... :wub::clover:

öperim bak :P:lol::)

bende seni özledim

aşkıııııııııııııııııııııım baksana bana............ :wub:

ben de özledim ama gitmişsin :( :(

cicekresimleri2la5.jpg

form arkadaşlarıma :clover:

ben de aldım kleopatram :hug:

bende seni özledim yumote sevgiler :clover:

ben de özledim egzorsist geldiysen üç kere masaya vur :lol::hug:

Lütfen istediğinizden alın..

hw0152243nn5.jpghw0152276el3.jpghw0152278ek3.jpg

kırmızıları aldım ben :wub::hug:

19um7.jpg

ayırmışlar cennet yürekli alıyorum hemen :wub: ohhh ne de güzel kokuyo bunlar sevgin kokuyo sanırım :hug:

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. :wub: Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. :)

03300.JPG

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

canım benim... :wub: ne kadar güzeller :) ...tıpkı yüreğin gibi!...teşekkür ederim :hug:

canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. :wub: Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. :)

03300.JPG

şu arabadan bir çiçekte bana düşer sanırsam.. di mi gülbeşekerim? :):clover:

Gönderi tarihi:

Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. :wub:

Gönderi tarihi:
Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. :wub:

hatırlatmaz olur mu hiç?... :wub: teşekkür ederim birtanem.. :hug:

Gönderi tarihi:
a262ue8agjv0.gif

tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........

herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere ....

teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek :D:)

:) sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... :wub::flowers:

teşekkürler unutmadığın için ....:P

guller182by0vrla8.jpg

Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... :D

Gönderi tarihi:
teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek :D:)

teşekkürler unutmadığın için .... :P

guller182by0vrla8.jpg

Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... :D

aldım gitti :):hug: teşekkür ederim :)

Gönderi tarihi:

03300.JPG

unutmam kız siz unutulurmusunuz :wub: bir araba çiçekte iyi fikir ama salona sığmadı bunlar yaww :P

guller182by0vrla8.jpg

ben aldım murticim teşekkür ederim arkadaşım :)

Gönderi tarihi:

mahsen18.jpg

bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma,

mahsen20.jpg

bunlarda forumdaki tüm büyüklerime..

başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....

Gönderi tarihi:
mahsen18.jpg

ben bunların hepsini aldım. ;) tşk.

Gönderi tarihi:
mahsen18.jpg

mahsen20.jpg

başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentiştrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....

sağolasın egzo'cum :)

Gönderi tarihi:
mahsen20.jpg

başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....

sağol pabuç dillim teşekkür ederim... :):clover:

Gönderi tarihi:
mahsen18.jpg

mahsen20.jpg

teşekkür ederim kardeşim ne güzel şeyler bunlar, hoppp atladım tarlaya :stuart::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.