Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl mrs.su cok tesekkur ederim guzel cicegin icin. Bu da basta senin, sen estikce'm,taurusmutis abim ve su anda burda olan olmayan herkes icin..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl mrs.su cok tesekkur ederim guzel cicegin icin. Bu da basta senin, sen estikce'm,taurusmutis abim ve su anda burda olan olmayan herkes icin.. canım ablam benim alıyorum çiçeğinden çok teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl mrs.su cok tesekkur ederim guzel cicegin icin. Bu da basta senin, sen estikce'm,taurusmutis abim ve su anda burda olan olmayan herkes icin.. bende aldım saol leyla
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl mrs.su Teşekkür ederim arkadaşım güzel çiçeklerden aldım saygılar
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl canım ablam benim alıyorum çiçeğinden çok teşekkür ederim... Teşekkür ederim Leyla'cım..
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl leyla ablam herkes sana teşekkür etçek benim iletimi alıntı yapıorr... ben de rica ediyim diyorum o yüzden... gece vakti bir çiçek de ben veriyim mi doldu çiçek arabalarım siz boşaltın artık...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl bende aldım hepinizin çiçeklerinden çiçek bahçesi oldu burası yaww. ne güselll, bu arada frozeni göreniniz var mı?
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl iş güç var giremıyorum foruma,bi düşünüpte çiçek verenim bilem yok. terkedildimmm terkedildimm
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl iş güç var giremıyorum foruma,bi düşünüpte çiçek verenim bilem yok.terkedildimmm terkedildimm Ben arkadaşıma çiçek bahcesi veriyorum saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0>
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, çok tşk ederim yumotecim mrs.su sana da çok tşk ederim cnm
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl Ben arkadaşıma çiçek bahcesi veriyorum saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> teşekkurler çok sevındım
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl sedelina ve sardunyam canım ablama gelsin bu güzel ve sade papatyalar
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Leylam(Gülbeşekerim),Frozenim ve Sardunyam...Çiçeklerim onlara...neden verdiğim açık değil mi?...seviyorum onları...
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Teş.ederim... yumote ... lütfonulur...THE_BOSS adına.... rica ederim sevgili boss nam-ı diğer ağamız ben de teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Diğer arkadaşlarım kırılmasın lütfen Bu çiçek The Boss, Suheda ve Gülsün için gelsin.. tsk,ederim cilekim
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Zaten bi sen aldın Vişnem.. Çiçek veren yoktu anladık da verdiğimis çiçeği de almıolar artık
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Zaten bi sen aldın Vişnem.. Çiçek veren yoktu anladık da verdiğimis çiçeği de almıolar artık Eee..Dedene çiçek vermezsen ööle olur işte,dedenin kıymetini bilme daha sen.. bana cicek veren vermiyen herkese Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Bana arkadaşlık eden,sen estikçe ben titrerim arkadaşıma bana cicek veren vermiyen herkese anubis teşekkür ederim..aldım güzel çiçeğini... gülsün sana teşekkür ederim..aldım avucundan bir tane...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.