Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl benden herkese deve dikeni hıh vere ver deve dikeni mi verdin,aksi golgi benden bir çiçek alaturka.ya bir çiçek seblaya bir çiçek de golgiye ,valla golgicim bütün sataşmalarımı hoş görüynen karşıladın(senin hoşgörün de bi tuhafmış ya neyse)hakketen çiçek hakettin a ha bu da çiçeğin
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl hıh vere ver deve dikeni mi verdin,aksi golgi benden bir çiçek alaturka.ya bir çiçek seblaya bir çiçek de golgiye ,valla golgicim bütün sataşmalarımı hoş görüynen karşıladın(senin hoşgörün de bi tuhafmış ya neyse)hakketen çiçek hakettin a ha bu da çiçeğin ben buket isterim
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl tamam ulen,sana torpil yapacam buket vercem,bakalım başka ne huzursuzluk çıkaracaksın
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl tamam ulen,sana torpil yapacam buket vercem,bakalım başka ne huzursuzluk çıkaracaksın ya evet
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Golgi ne yetinmez adamsın ya.. Çiçek vermiş buket istiyon.. Buget verse çiçek bahçesi isticen.. Şükretmesini öğren olm..) Bize bir şey vermemiş, biz napalım şimdi..??
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Golgi ne yetinmez adamsın ya.. Çiçek vermiş buket istiyon.. Buget verse çiçek bahçesi isticen.. Şükretmesini öğren olm..) Bize bir şey vermemiş, biz napalım şimdi..?? ooow kralx,çok özür dilerim sana nası çiçek vermem,daha kimseyi tanımazken çiçek vermiştin sen bana.(bak duygulandım şimdi)sana da çiçek hatta hatta buket oldimi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Golgi duy duy...))) Buket istemeden verilir.... Sağolasın nefertitii, dostluğunuza güveniyorum.. Bende size bir buket çiçek veriyorum.. O çiçekleri kalbinizde muhafaza ediniz..vesselam.. Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl bende çiçek vermek istiyorum tekrar ilki her zaman olduğu gibi Şevvalime ikinci birceye gelsin üçüncüsü yine benim olsun
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl dostluğuma herzaman güvenebilirsin.(benden seni idare etmemi istiyceksen dost most diiiliz ha)öle arada çiçek falan verceksek sadecene tamam
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Golgi ne yetinmez adamsın ya.. Çiçek vermiş buket istiyon.. Buget verse çiçek bahçesi isticen.. Şükretmesini öğren olm..) Bize bir şey vermemiş, biz napalım şimdi..?? üstad sen yeterki iste tamam ver çiçeği nefer
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl üstad sen yeterki iste tamam ver çiçeği nefer ulen herife bak çiçeği almak için bile amma nazlandı
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar dostluğuma herzaman güvenebilirsin.(benden seni idare etmemi istiyceksen dost most diiiliz ha)öle arada çiçek falan verceksek sadecene tamam Bu laflar banamı nefertiti..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl ulen herife bak çiçeği almak için bile amma nazlandı öyle nazlıyımdır ben
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Bu laflar banamı nefertiti.. yaw sana kralx.cim de nası yazdıysam.ilk cümlede dostluğuma güvenebilirsinden sonra ardına ama benden bişiy isteme diye eklemek tuhaf olmuş farkındayım.ama bu cümleyi gereken yerlerde kuramadığım için bissürü yorgunluk çektim,onun için şimdi her selam verene bu cümleyi belirtiyom. benden yerine nöbet tutmamı yada çeviri yapmamı isteyemiyeceğini umarak,sen dostumsun adamım diyim
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Neyse.... anlamadım ama bu durumlarda he diyim kanunu geçerlidir.(aklından böle bişiy geçiyodu sanırsam) ama senin suçun yok sanırım şu an pek anlaşılır durumda diilim
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl elimdeki bütün çiçekleri emeğe saygı duyan insanlara ve insanca yaşamasını bilenlere veriyorum. saygılarımla
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl . hoşgeldin mohi hadi sana da çiçek veriyim bende sana vereyim ama ben gelince millet kaçıyor eniyisi girmemem buraya baksana kimse kalmadı.
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl bak deli gül ihtarı vermiş bile hem ben zamanın da bütün hatunlara vermiştim çicekleri kimse ayırt etmeksizin
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl abi bu kadar karizma avatarım var bana hiç çiçek veren olmadı bu yuzden reva mı be
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.