Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl herhalde banaydı... Aldımmm... Bununla mı değiştirim avatarımdakini yoksa ? Tabiki sanaydı,ama değiştirme.O laleler de çok güzel.Ben sana hep sarı lale verdim arkadaşım,bu gece bi değişiklik yapıp nadir bulunan siyah laleyi vericem..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl teşekkür ederdim tauruscumm... Şu alttaki çiçeğin güzelliğine bi bakar mısın lütfen ben de bunları sana vermek isterim ÇOKKKK GÜZELLER YAAAAAAAAA
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Teşekkür ederim de bi kahve molası verelim ne dersin.. Buyur senin kahven..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Teşekkür ederim de bi kahve molası verelim ne dersin.. Buyur senin kahven.. kahveyi de içim ben yatim artık... Olur mu? Hüüüpppp İyi geceler herkese
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl NATHYCİGİM DOĞUM GUNUN KUTLUUUU OLSUNNNNNNNNNNNN BEBEĞİMMMMMM BU DA PASTANNNNNNN (büyük olsun da bütün foruma yetsin di mi ama:) ) BUNLAR DA ÇİÇEKLERİN TATLIMMM
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Ablacım yaaa teşekkür etmekten baska diyecek kelime bulamıorum sana, cok mutlu ettin beni saol seni seviorum Evet pastayı iyi düşünmüşsün.. Zira oburlar hemen doymayabilir
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Evet arkadaşlar..1..2...3 Hep beraber.. İyiki doğduuun Naty iyiki doğduuun Natyyy İyiki doğdun iyiki doğduuun iyiki doğduuun NATY.. Güzel torunum hayat sana hep mutluluklar getirsin,iyiki doğmuşsun.. Bu da pastan canım.. Çiçeğimiz de gelsin bakalım..
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Dedecim , canım, bitanem benim cok tsk ederim.. Seni seviorum yaa
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Mutlu yıllar natalia umarım herşey istediğin gibi olur nice yıllara
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Mutlu yıllar natalia umarım herşey istediğin gibi olur nice yıllara Tsk ederim abi
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl yeşim wardı.....zaten fazla giremiom..onuda göremiomm...yemyeşim... en cok sevdiğim "gül" ona gitsinn..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl evrensel-bilimselci ve maser'e bütün forum arkadaşlarıma Sevgili frozen, Çok geç kalmış çiçeğimi lütfen kabul et.
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Türk;İlk çiçeğin benden olsun.. Lilaç'cığım bu da sana.. Bu da bu akşam forumdan kaytaran Gloria arkadaşıma..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl bütün forumdaşlara çiçek veriyorum...... teşekkürler made in turkey..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl teşekkürler made in turkey.. kabul ettiğin için ben teşekkür ederim......taurusmutis........
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl kabul ettiğin için ben teşekkür ederim......taurusmutis........ Ne demek arkadaşım,ne kadar konuşamasakta sen benim saygı duyduğum arkadaşımsın..
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl yeşim wardı.....zaten fazla giremiom..onuda göremiomm...yemyeşim... en cok sevdiğim "gül" ona gitsinn.. teşekkür ederim musti.. evet fazla görüşemiyoruz..inş. daha sonra..
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Eveeet..Sevgili arkadaşım Gloria,bugün iznini bitirerek işbaşı yapıyor.İlk kahvesi benden olsun bari,iyi çalışmalar.. Ee girmişken çiçeğimizi de verelim bari..
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Eveeet..Sevgili arkadaşım Gloria,bugün iznini bitirerek işbaşı yapıyor.İlk kahvesi benden olsun bari,iyi çalışmalar.. Ee girmişken çiçeğimizi de verelim bari.. AYY AYY AYY BENİM CANIM ARKADAŞIMMMM, KAHVENİ İÇTİM İYİ GELDİ, MORAL OLDUUU VALLA... ÇİÇEĞİ DE VAZOYA KOYDUM, Bİ GUZEL KOKLADIM... E ARTIK İŞE BAŞLAYABİLİRİMMMMMM DÜŞÜNCELİ ARKADAŞAIM BENİMMMMMM
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.