Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek benden bütün forum halkına ben bi hafta olmicam buralarda sizlerin çok özlicem
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek benden bütün forum halkına ben bi hafta olmicam buralarda sizlerin çok özlicem Alıyım barem..Tsk Nereye gidiosun yaa
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Alıyım barem..Tsk Nereye gidiosun yaa Celine teşekkür ettim de neden olmıcann? tatilee gidiorum beni çok ösliceksinis dimi
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl tatilee gidiorum beni çok ösliceksinis dimi Bu kaçıncı tatil be.. Ölecem hasretinden merak etme
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Bu kaçıncı tatil be.. Ölecem hasretinden merak etme wala bende sayamadım kaçıncı olduki bu siz beni öslemeseniste ben sizi çok özlicem bilin bunu emi
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl siz beni öslemeseniste ben sizi çok özlicem bilin bunu emi öslemez olurmuyuz yaa bisi unutma tamam mı
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl wala bende sayamadım kaçıncı olduki bu siz beni öslemeseniste ben sizi çok özlicem bilin bunu emi Tamam e öslemez olurmuyuz yaa bisi unutma tamam mı
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl öslemez olurmuyuz yaa bisi unutma tamam mı walla garanti weremem
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl yoq kıs şaka yapıorum unuturmuyum ben sizi duygu sömürücü sömür sömür hazır bulmuşken
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Tsk ederim yaf Bu da size gelsin.. Aysum , Selin, Vişnem , Eren, Erbay , Dedem...
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl bugün gerçekten de bu başlığa uyacağım ve üç kişiye çiçek vereceğim... Alınmayın arkadaşlar lütfen içimden oyle geldi sadece bugünlük olur mu? SEDOŞUMMMMMM GEL ARTIK YAWWWWWW, GÜNLERİ SAYA SAYA BİTİREMEDİK HAAAAA..... Kendini unutturmadığın ve bu kadar sevdirdiğin için (ay sonuna gelecen di mi?) TAURUSCUMM, BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİM SENDEN... Öğrendiklerim, öğreneceklerimden hala azzzz devam lütfennnnnn (Hep sen mi yollayacaksın laleleri bugün de ben sana yolluyorumm bir lale) GULLLCUGUM, seni sevmek için bir anlam gerekmiyor. SEVİYORUM İŞTE YAAAAAA...
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Tsk ederim yaf Bu da size gelsin.. Aysum , Selin, Vişnem , Eren, Erbay , Dedem... canım torunum benim.. TAURUSCUMM, BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİM SENDEN... Öğrendiklerim, öğreneceklerimden hala azzzz devam lütfennnnnn (Hep sen mi yollayacaksın laleleri bugün de ben sana yolluyorumm bir lale) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım,aldığım en güzel çiçek..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Çok teşekkür ederim canım arkadaşım,aldığım en güzel çiçek.. ben de cok begendim bu laleyi avatarımdakiyle degiştirecem şimdi:)
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl ben de cok begendim bu laleyi avatarımdakiyle degiştirecem şimdi:) Bak buda güzel..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Bak buda güzel.. herhalde banaydı... Aldımmm... Bununla mı değiştirim avatarımdakini yoksa ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.