Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Dogville'ye.... tüm içtenliği için .... benim o benim kesin ben
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl benim o benim kesin ben önce üç nokta vardı ismim sonra geldi... umarım olmuştur bu da berceste ye..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl buda dogville'ye , bak bu kelebekte sensin hıı hemen havaya girme sakın
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Eren, Gülsün, Birce, Sedelina, Erbay, Taurus, Paula, Güselyas, Sayman, Aysum, Gece, Mine, Aça.. Tşk ederim canım
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Bu defa çiçeğimi sadece sevgili Dogville'e vermek istiyorum. Onu yeni yeni tanıyorum ama şimdiden çok sevdim...
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Uzun zamandır kimseye çiçek vermedim..Herkese benden.. Bu arada bana çiçek veripte teşekkür etmediklerim varsa..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Uzun zamandır kimseye çiçek vermedim..Herkese benden.. Bu arada bana çiçek veripte teşekkür etmediklerim varsa.. abla yonca göndermekten bıkmadın mı yoksa resim eklemeyi bilmiyo mu ablamıs
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl buda dogville'ye , bak bu kelebekte sensin hıı hemen havaya girme sakın berceste sana çiçek araken bilmem kaç sayılı kanun gereği bu resmi kopyalayamazsıımnız bilmem ne yazdı bak çok zahmete girdim
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Bu defa çiçeğimi sadece sevgili Dogville'e vermek istiyorum. Onu yeni yeni tanıyorum ama şimdiden çok sevdim... gloria sen bana çiçek gönderdin bi çelenk orman falan baktım sana minnetle şu küçük çiçek te güzel bak
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl berceste sana çiçek araken bilmem kaç sayılı kanun gereği bu resmi kopyalayamazsıımnız bilmem ne yazdı bak çok zahmete girdim tşk... lale mi bunlar laleyi çok severim de... çok küçük yaw görünmüyor
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl tşk... lale mi bunlar laleyi çok severim de... çok küçük yaw görünmüyor bekle sen bulacam sana bi çiçek
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl bekliyorum ... dur bari boş boş beklemeyeyim... boş duranı Allah sevmez
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl bekliyorum ... dur bari boş boş beklemeyeyim... boş duranı Allah sevmez [ al berceste aha olacağı buydu
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl bak sana yahodan gönderiyodum üzgünüz yapışmaz img falan yazdı ben neler eklemek istiyorum da
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl sen nasıl yapıyorsun ki önce resmin üzerine tıklıyorum özelliklerini açıp url miydi neydi kopyalıyorum sonta buraya gelip ağaca basıp yapıştır diyorum olmuyor
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl hayır canım benimm önce resmi kaydet (yada sayfayı kopyala iştee..) sonra http://imageshack.us/ adresine git... resmi oraya koy... host it yap... sonra çıkan ekranda direct to linkteki yazıyı al ve buraya resim ekleye yapıştır... ok
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl hayır canım benimm önce resmi kaydet (yada sayfayı kopyala iştee..) sonra http://imageshack.us/ adresine git... resmi oraya koy... host it yap... sonra çıkan ekranda direct to linkteki yazıyı al ve buraya resim ekleye yapıştır... ok niye doğrudan siteden alamıyorum
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl www.forumarea.net adresinden resim sekmesini tıkla.Orada gözat yazan yerden pc içindeki bir rewsmi aç ve yükle seçeneğini yıkla.verdiği url adresiiniiağaç simgesini tıklayarak Copy paste et..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl www.forumarea.net adresinden resim sekmesini tıkla.Orada gözat yazan yerden pc içindeki bir rewsmi aç ve yükle seçeneğini yıkla.verdiği url adresiiniiağaç simgesini tıklayarak Copy paste et.. yaaaaaaaaa beni oraya yönlendiriyosun ya ip adresimi alacan yada virüs var o sayfada değil mi doğru söyle...
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl yaaaaaaaaa beni oraya yönlendiriyosun ya ip adresimi alacan yada virüs var o sayfada değil mi doğru söyle... Aşkolsun.. Bana güvenebileceğini öğrenince bakarsın sen de..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Aşkolsun.. Bana güvenebileceğini öğrenince bakarsın sen de.. bikere bruce ve o gülüş nasıl güveneyim şaka bakarım ben bugün çok denedim sıkıldım artık
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Takılırsan dostça yardım edebilirim. Gloria seni sevdiyse vardır bi sebebi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.