Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bu çıçekler herkeze gelsin benden sağol be tan abim çiçek veren ellerin dert görmesin...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl sağol be tan abim çiçek veren ellerin dert görmesin... Rica ederim canım kardeşim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl saol yazmıştım nolmuş yazımabugün havan yerinde noldu bana mı sordun du
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl bugün bana yardım eden kralx ve berceste ye öğrettikleri resim nasıl eklenir gördüğünüz gibi ekleyebiliyorum Demek yardım etmesek hiç çiçek vereceğin yok menfaatçi seni buda dogvılle ve berceste ye..güzel muhabbetler için teşekkurler Tşk.. sedelina... Benden de ikinize bir çiçek gelsin... Bu arada sağda ki sedelina solda ki de dogville
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl olsun ya,ruhen yanımızda hıssettık..bı ara baktım kendım de yoktum Evet dogville sen kalbimizde yaşıyorsun
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Eren, Gülsün, Birce, Sedelina, Erbay, Taurus, Paula, Güselyas, Sayman, Aysum, Gece, Mine, Aça..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Eren, Gülsün, Birce, Sedelina, Erbay, Taurus, Paula, Güselyas, Sayman, Aysum, Gece, Mine, Aça.. Naty'im,torunum.. Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Evet dogville sen kalbimizde yaşıyorsun soldaki kelebek daha güzel ve berceste hala yıpranık bir haldeyim bu ne demekse tek dayanağım dilimde bozuldu ne diyim
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl enerji içeceği varsa iç... o yoksa pekmez falan dene çocukken pekmezi dedem önerirdi dedem bide balık yağ önerirdi ayyyyyyyyyy iyice kalktı midem
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Sadece aileme vereyim bu sefer:Kızlarım Selin ve Güzel'e,torunlarım Güllü,Yumoş ve Naty'e.. Kızlar değerinizi bilin,bu nadir bulunan kaplan orkidesi.. Hadi bak kıyamadım yine Mersine giden Sedoş'a da muz çiçeği vereyim bari.. E şimdi de Gloria'ya vermezsek olmaz,onunki sabit zaten.. Hepinize sevgilerimle..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl teşekkürler taurus... lale bahçeme yeni bi lale daha ekledim sayende
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl bu arada bana çiçek verenlere çok mersi der teşekkür eder saygılar sunarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.