Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Sardunyam, sedelina, taurusmutis, kralx, Gecekuşu, yam_yam, dipnot, Evrensel, tan_vakti, erdoğan, by_xman, ve diğer arkadaşlar. Herkesin ayrı güzel ve iyi tarafları var. Bu çiçekler sizlere... Çok teşekkür ederim sevgili bilimselci... Bunlarda size... Lütfen kabul buyrun... Sevgiler... . .
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl berceste teşekkür ederim benden de sana inanamadım bi müddet ha
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Sedelinaya... çok teşekkurler,buda senin yardımseverlık dolu kalbine
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl bu çiçeklerim,bugün tanıştığımız;gerçek hayatta da forum da oldukları gibi olan bı tane arkadaşlarım paula,erbay ve glorıaya..bu müthiş bi gün için çookkkk teşekkurlerrr..tabı erbay benım gözlememı de yedi
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl evet mükemmel bir gündü... yerim tabii gözlemeni gözümün önünde yemeseydin sende.... o değilde kendimi çay gibi hissetmeye başladım adamlar zorla çay içirdiler bize yav....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl evet mükemmel bir gündü... yerim tabii gözlemeni gözümün önünde yemeseydin sende.... o değilde kendimi çay gibi hissetmeye başladım adamlar zorla çay içirdiler bize yav.... evet ya baktım biara patlayacaktık,paula morarmıştı çaydan
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl ewettt çok güsel bi gündüüüü , son çayımı masa içtiii büyü yaptınız kazanmak için dimi....çay büyüsü.....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl hee paula yapmıştır yenılmeye başlayınca,şu kızın gözleri marmara denızınden güzeldi be
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl yaw büyüye ne hacet öle beceriksizdinizki biz bişey yapmadan kazandık beee ayrıca ne kadar tavla bildiğinide gördükk canımmm göslerime gelince hakkını yiyemicem çok doğru dedinnnn
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl yenilen pehlivan güreşe doymazmııışşşşş , her zaman beklerim canlarımmmm
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl durun bari şu topici bir toparlimmmm SEDELİNAM canımmmmmmmm laleden sonra en sevdigim ikinci cicek olan bu papatya sana bitanemmmm... hem seviyo mu sevmiyo mu yaparsın paulacım senin güzel gözlerine uyum sağlayacak bu mavi gül de sana... Güzel yüzün hep GÜLsün erbaycımm seni korkuttugum için özür dilerim hem şimdi seni butun gun bu kızlar ac bırakmıştır sana çiçek degil hamsi tava gonderim ben burdan... Uyunmaz oyle ac bilaççç di mi canımmm kardeşim.... afiyet olsun sirvana gıııı sen zaten çiçek gibisin çiçeğe çiçek gonderilmez ki o zaman ben sana toprak gonderim de bari bir omur solmasın güzelliğin... anam gıı toprak bulamadım koskoca google da sana göndericek saksı gonderim bari hem vardır onun içinde toprak di mi... gı kıyamam ben sana dur o saksının içinde bi de cicek gonderim bari neme lazım darılırsın falan sen şimdiiii ve tabi canım arkadasım taurus' u da unutmimmm darılır şimdi unutursak o bizeee sana cicek gondermiyorum senin tatile ihtiyacın var bunaldın sen iyice ben de sana guzel bi marmaris gonderiyorum burdan... Umarım bu yaz tatilinde marmaris te guzel guzel dinlenirsinnnn gulllume ise gullerin en guzellliiiiiiiii.... Canım seni cok seiyorummmm
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl gloriacımm çok teşekkür ederim arkadaşımm , sende çiçeklerin en güseline layıksın , inşallah bir dahakine daha uzun görüşrüüz
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl buda erbaya beklemekten ağaç olan,yaw erken gelın dıyen mı oldu
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl gloria ablacum çok sağolasun yav habu saatte iyi geldi valla ama ablamlar iyi baktı bana sağolsunlar....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Sayın taurusmutis, Tartışmalarımızda, Senin art niyetli olamadığından çok emindim. Sert konuşmayı bazen bende yapıyorum. Ama amaç ne ki, kendi doğrularımızı ifade etmek. Çok sakin geçmeside bazen mümkün olmuyor. Rica ederim, özür ne demek, mahçup ediyorsun.. Özür filan borçlu değilsin. Ayrıca zorlu tartışmacısın. Epey yormuştun beni. İtiraf edeyim. Epeyde araştırdım. Bu arada "çiçek gönder" kısmında çiçek yollamam gereken arkadaşlar çoğalıyor. Sardunyam, sedelina, taurusmutis, kralx, Gecekuşu, yam_yam, dipnot, Evrensel, tan_vakti, erdoğan, by_xman, ve diğer arkadaşlar. Herkesin ayrı güzel ve iyi tarafları var. Bu çiçekler sizlere... Segili arkadaşım; Medeni yaklaşımından ötürü teşekkür ederim.Ayrıca çiçek içinde teşekkür ediyorum.Sevgiler..
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl celine,taurus,tan vakti,sardunya, yumote,focal,manidar,gull,jön saol açacığım Açam,Gülsünüme,Nataliama,Celine,Paula,Gloria,Yumotem ve Azatıma ... gecem sağolasın Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote.. kralım bu bana ilk çiçeğin teşekkür ederim Tsk ederim Eren Eren,.........Tan vakti, Yumote,........ Suheda, color] nataliam sağol canımm benim .......yam_yam, .....yumote, ........ sardunyam çiçeğim bitaneciğim sağol ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım benim en güsel çiçeklerim : sedoşuma sardunyama aysumuma yumoşuma paulam bitaneciğim biriciğim ve sedoşum sana da çok teşekkürler uzun bi süredir yokum beni unutmayan bu arkadaşların hepsine teşekkürler alın bunlar da size (layık değil ama olsun)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.