Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bu sarı lale forumdaki tanıdığım tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve kardeşlerime
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Aman ha..!!Gloria görmesin.. Bu lalelerin kırmızıları tüm arkadaşlarıma,ama sarıları sadece Gloria'ya.. Bu da istemeden kırdıklarıma..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bu sarı lale forumdaki tanıdığım tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve kardeşlerime Bu lalelerin kırmızıları tüm arkadaşlarıma,ama sarıları sadece Gloria'ya.. Bu da istemeden kırdıklarıma.. tana ve taurus a teşekkürler
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Dogville´e anam böle söz dinledigim nadir görülmüstür, sefasini sür... hem niye kimse dogville e cicek vermio ki Natalia ´ya tesekkürler
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Nicomedias´a cok güldügü icin her bir cicek icimden geldigi icin verilmistir, yannis anlasilmasin
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl pardon efem kızmayınız ben sabuncakis ten isticektim ben hala gülüyorum bakma güldüğüme bee içim kan ağlıyo
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bak dogville kıymetini bil çiçekler en güzel yerlerden geliyooo
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cerenimoo çok teşekkür ederim nereden çıktı bu hiç beklemiyodum( ) çok minnettarım sana (o ne biçim bir çiçek ya ) şaka yapıyorum çok güzel çiçekler aah cerenimoo
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl pardon efem kızmayınız ben sabuncakis ten isticektim ben hala gülüyorum bakma güldüğüme bee içim kan ağlıyo kimden isteyeceksen iste, ben icimden geldi verdim alla alla hem kizmadim hem senin niye icin kan aglio ki... bu da ici kan aglayanlara gitsin...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cerenimoo çok teşekkür ederim nereden çıktı bu hiç beklemiyodum( ) çok minnettarım sana (o ne biçim bir çiçek ya ) şaka yapıyorum çok güzel çiçekler aah cerenimoo beklememek çoğu zaman güzeldir... renklerini beğeneceğini sanıyorum...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cerenimoo çok teşekkür ederim nereden çıktı bu hiç beklemiyodum( ) çok minnettarım sana (o ne biçim bir çiçek ya ) şaka yapıyorum çok güzel çiçekler aah cerenimoo rica ederim dogville
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl hahahhahah biliyodum şimdi diyodum alaturka kızacek vet haklısın alarturka insanoğlu nankördür maalesef
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl beğendim tabi (sanki heryerden çiçek yağıyor da bir de beğenmiycem ) tekrar teşekkür ederim alaturka sanada kaynana dilidir zakkumdur kaktüstür o tatda bir çiçek yolluyorum
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl çiçeklerimi forumun gece vardiyası çalışanları için veriyorum Neredesiniz beee... Foruma gec kaldınızzzzz... Ha bi deeee SİZİ COK AMA COKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMM
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl çiçeklerimi forumun gece vardiyası çalışanları için veriyorum Neredesiniz beee... Foruma gec kaldınızzzzz... Ha bi deeee SİZİ COK AMA COKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMM suratı dikişli ağzı olmayan,çiçekmı sapmı bellı deil bişi vermişsin be. yaw bu surrealıstmı,kubıstmı
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl suratı dikişli ağzı olmayan,çiçekmı sapmı bellı deil bişi vermişsin be. yaw bu surrealıstmı,kubıstmı leyn değiştirdik beeeeee onu imzam yaptımmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.