Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri şevval,emilypandora ve diğer arkadaşlara teşekürler focal
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara Bir an ismimi göremedim sandım tşk ederim focal abime,aysumcuma,paulaya ayyy herkese çok teşekkür ederim,bunlarda sizin seviyorum hepinisi Gısss hani benim ismim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Emily_pandora,martı_name,gülsün,made,adrenalin,birce,focal,kralx,mineu,gezgin, cerenimoo,tanie_hayde,mizyal,mystic river,serenade,kgkirlangic,angelflower, nicomedias,by_x_men ve erdoğan için gelsin..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Demek bütün niyetin kızdırmaktı Bende diyorum böylesine kültürlü bir adam nasıl olurda tesadüflere inanır.. Hadi benden de sana kucak dolusu çiçek... Sevgili forumdaşım kralx ; ifadelerimi böyle yorumlayacağını tahmin etmeliydim... Neyseki bunca zamandan sonra espri anlayaşını kavrayabiliyorum. Yoksa böye kültürlü bir adam "tesadüf" kelimesine neden takılıp kalsın ki?
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön....
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön.... Tşk ederim sevgili Kralx
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön.... kralsın teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Eren, Gülsün, Günışığı, Birce, Larsie Bisim ahaliye gelsin canım ya..çok teşekkür ediyorumm valla ben beceremedimm sana gül vermeyiii...acemiliğime sayy....bende sana bütün sevgimle şu yoncayı vereyim bariii
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl canım ya..çok teşekkür ediyorumm valla ben beceremedimm sana gül vermeyiii...acemiliğime sayy....bende sana bütün sevgimle şu yoncayı vereyim bariii Benim beceriksiz arkadaşım Hiç önemli diil kııs Tsk ederim
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl URL=http://imageshack.us][/url] beyassss beyassss orkideeeeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl allahallah..anlaşılan ben bu forumun çirkin ördeğiyim..bende kendime bir çiçek göndereyim..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl bana cicek veren tüm arkadaslara tsk,ediyorum sizleri seviyorum
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl berceste, günesi cebinde diil, kalbinde tasidigi icin SeDatsan, güzel paylasimlari vardi, nerde o Fragged, cok güzel muhalefet oluyodu yaw werthus, sansürleri icin Geç oldu ama tşk.. alaTurka Sevgi dolu bir yüreğin olduğu için
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Geç oldu ama tşk.. alaTurka bulmussun ya bunca cicegin arasinda, helal sana... bende tesekkür ederim efem, cok güzel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.