Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl mineme hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum teşekkürler paula
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl yağmuruma hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum Tşk ederim Paula
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Bu sadece sana emilypandora... İnce ve nazik tavrını her zaman gösteriyorsun kralx.. Teşekkür ederim ..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl ciğerimin kankası gül isterse bu martı vermemi Sanırım bu çiçekler benim Ortak bir yanımız var martıcım şevval seninde benimde ciğerimiz Kardeşimin kardeşisin seni çok seviyor.İyi de yapıyor.Hak ediyorsun bunu.. Ayrıca da bu çiçekler için çok çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsünve bana çiçek verenlere sağol canım ya senı sevıyorum
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Geceme eşlik eden; Sedoş,Naty,Güllü;Selin,Kedim,Gloria,Manidar,Erbay..Çiçeğim hepinize,eşliğininiz için teşekkür ederim. Arkadaşlığımız bu bonzai ağacını ömrü kadar uzun olur umarım.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl araştıran,okuyan,düşünebilen dıpnot,bilimselci,yamyam a:aynı renkler değil,farklı renkler güzellik katar hayata Bize bu güzel çiçekleri layık gören sevgili sedelina'ya kucak dolusu çiçek de benden... Ayrıca gecekuşu,bilimselci ve dipnot dostlarıma da buradan çiçek gönderiyorum... Ve son olarak da, hassas bir konu olan "din" konusunda fikirlerim ile kırdığım, kızdırdığım ve muhtemelen de kızdırmaya devam edeceğim ( tüm forumdaşlarıma da kucak dolusu çiçek gönderiyorum...
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Ve son olarak da, hassas bir konu olan "din" konusunda fikirlerim ile kırdığım, kızdırdığım ve muhtemelen de kızdırmaya devam edeceğim ( tüm forumdaşlarıma da kucak dolusu çiçek gönderiyorum... Bak sen 3 tane yoncayla kandıracakmış bizi olmaz yetmeeezzz
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Bak sen 3 tane yoncayla kandıracakmış bizi olmaz yetmeeezzz Hay aksi... Ne yapsam ki?
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bize bu güzel çiçekleri layık gören sevgili sedelina'ya kucak dolusu çiçek de benden... Ayrıca gecekuşu,bilimselci ve dipnot dostlarıma da buradan çiçek gönderiyorum... Ve son olarak da, hassas bir konu olan "din" konusunda fikirlerim ile kırdığım, kızdırdığım ve muhtemelen de kızdırmaya devam edeceğim ( tüm forumdaşlarıma da kucak dolusu çiçek gönderiyorum... Demek bütün niyetin kızdırmaktı Bende diyorum böylesine kültürlü bir adam nasıl olurda tesadüflere inanır.. Hadi benden de sana kucak dolusu çiçek...
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma ..... hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde aysumcuğum ve biricik paulam çok teşekkür ederim öptüm. sizi çok seviyorum. sevgiler
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara Teşekkürler Focal..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara ben de cok teşekkür ederim Focal sana...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl sermin çok teşekkürler bu çiçekte senin focal abime,aysumcuma,paulaya ayyy herkese çok teşekkür ederim,bunlarda sizin :clover: seviyorum hepinisi
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim focalcim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.