Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum canım benim,sağolasın Gecem
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl canım Gecem bunlarda benden sana,düşünceli ve sıcacık yüreğine...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl canım Gecem bunlarda benden sana,düşünceli ve sıcacık yüreğine... Tşk ederim Güzeller güzeli yazım
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum saol gecem
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam, Taurus ,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Teşekkür ederim Yağmur.. Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Aldım,teşekkür ederim.. Hayatında önemli biri olanlara ... Bunu da aldım,teşekkür ederim.. Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... Umarım öyleyim,buna da teşekkür ederim.. Bu da benden sana ve bir süreliğine foruma veda eden sardunyam'a gelsin Yağmur..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Hayatında önemli biri olanlara ... Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... teşekkür ederim gecem.......
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl yağmur çok sağol;senin gibi nadir bir çiçek olsun istedim...
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Bu da benden sana ve bir süreliğine foruma veda eden sardunyam'a gelsin Yağmur.. Tşk ederim teşekkür ederim gecem....... Ben tşk ederim kaptan yağmur çok sağol;senin gibi nadir bir çiçek olsun istedim... Tşk ederim Sedelinam Taş Yüreklinin nickini yazmayı unutmuşum,umarım mırılmammıştır buda senin için
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl mizyal'e.... azizim'e... uzun zaman sonra gördüğüm ilbey abime... buda bana çiçek veren kerkese...
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Taş Yüreklinin nickini yazmayı unutmuşum,umarım kırılmamıştır buda senin için
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl teşekkür ederim erbay .. sen ve mizyal azizil made benim burada ilk tanıdığım kişilersiniz sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum .. tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum...
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl bana verdiğiniz bütün çiçeklere layık olmaya çalışacağım çok saolun,hepinizi çok seviyorum :clover:
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler teşekkrler yumoşum..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler Teşekkür ederim Yumote.. Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. Sarı lale tutkunu arkadaşım Gloria'ya sarı lale vericem izninizle..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. sağolasın arkadaşım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl teşekkür ederim erbay .. sen ve mizyal azizil made benim burada ilk tanıdığım kişilersiniz sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum .. tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... teşekkür ederim dostum duygular karşılıklı saygılar Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. teşekkür ederim dostum
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl tsk,ederim ilbey abi buda sana tsk ederim yagmur ablamm buda sana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.