Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yumuteye, mineuya, taurusmutise, artosa, tan_vaktine, sedelinaya, geceyağmuruna, paulaya Tşk ederim Sardunyam
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl sedelina, sardunya,mineu, natalia, paula, gece yağmuru teşekkürler yumote yumuteye, mineuya, taurusmutise, artosa, tan_vaktine, sedelinaya, geceyağmuruna, paulaya teşekkürler sardunyam
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Gloria doğum günün kutlu olsun çok çok teşekkür ederim Yağmurcuğum...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Gloria'cığım Doğum Günün Kutlu Olsun..Mutlu bir sene dilerim teşekkür ederim Taurus
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yuh be!At bile benden büyük resim koymuş..Ben beceremiyorum galiba bu işi..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl gloriacığım doğum gününü kutlarım.nice güzel yaşlar dilerim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Kankim ve ece ablam canım çok teşekkür ederim.. çok teşekkür ederim dipnot o sizin güzelliğiniz canım kankim teşekkürler ece abla kendisi gelemedi ödülünü benim almamı istedi Maalesef vekil kabul edemiyorus çok üsgünüm Ben alayım onu kankim Bıraksana kısım kırılacak sen bırak banane ece abla bana söyledi bi kere sen ne karışıyon ne zaman söyledi ben niye duymadım dur ben bi tlf bağlantısı yapayım bağla kısım bana ordan ece aplayı çok alemsiniz siz yaaaaa.. bitin mimikleri yemek zorunda kaldım..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Düldül canım arkadaşım, Taurus ve Aramis Açacığım Sardunyam sizlere de cok teşekkür ediyorum. Her tarafım ciceklerle doldu. Çok mutluyummmmmmmm:)
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl gloriacım doğum günün kutlu olsun , ömür boyu mutlu olasın arkadaşımm
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl canım çok teşekkür ederim.. çok alemsiniz siz yaaaaa.. bitin mimikleri yemek zorunda kaldım.. Önemli değil apla telafi ettim ben afiyet olsun ablacım selülit olsun iyi bişeymi bu..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl gloriacım doğum günün kutlu olsun , ömür boyu mutlu olasın arkadaşımm canımmm cok teşekkür ederimmm sen de hep mutlu ol
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl doğum gününü bende kutlarım gloria seni bu yatla tatile gönderdim hediye olarak güle güle git sevdiklerinle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.