Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl sardunyamcım bızım sınıfa gelsınmı ne dersın,başına neler gelır sence dıpnotun Teşekkürler... İyiki varsınız... Ama sizin mutluluğunuzu ve oyununuzun doğallığını bozmak istemem... Siz çok iyisiniz ve ne olur devam edin... Dost sevgilerimle... . .
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Teşekkürler... İyiki varsınız... Ama sizin mutluluğunuzu ve oyununuzun doğallığını bozmak istemem... Siz çok iyisiniz ve ne olur devam edin... Dost sevgilerimle... . . oyun bozanlık yapma bak davet ettik işte gel oynayalım arkadaşım...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl olabiler dipnot korkma bak sedelinayla iyi geçinirsen seni cırmalamaz... ben garanti ediyom..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl oyun bozanlık yapma bak davet ettik işte gel oynayalım arkadaşım... benım tırnakların ününü duydu galibam gııı olabiler dipnot korkma bak sedelinayla iyi geçinirsen seni cırmalamaz... ben garanti ediyom.. . . Bir inanabilsem... Herşey çok kolay olacak aslında...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl inan inan sen bize inan arkadaşım bak biz oyunu seviyoruz Peki o zaman aranızdayım... Ama benim verebileceği çok çiçek varken... Tırnaklarım nedense kısa... Peki bu terslik yaratmazmı sizce?... . .
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yaratmaz yaratmaz gel bak seni yandaki oyunlara bekliyoruz biz ordayız
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yaratmaz yaratmaz gel bak seni yandaki oyunlara bekliyoruz biz ordayız Tamam peki... Hiçbirşey bilmeyen ve elimden tutup beni diğer dostların içine çekermiş gibisin... Çok ilginç çekiniyorum ama istemiyor da değilim aslında... Oynamak isteyipte yabancılardan çekinirmiş gibi... Ama onların arasında senin gücünü de fark etmiyor değilim aslında... Bu beni rahatlatıyor ve her oyunda senin için en güzel oyunu oynamak isteyen biri gibiyim... Ne olur yanlış anlamayın ama bu durum karşısından duygularımı ancak bu şekilde ifade etmek istiyorum... Yanlız olmamak ve her oyunda daima galip gelme sorumluluğum varmış gibi... Peki geliyorum... Dost sevgiler... . .
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl burda kımse kımseye kırılmaz kızmaz,hele ben neler yapıyorum bilirler..hayatın sorunlarını bı nevı atıyoruz,ertesı gunum güzel geçior çok eğlenıyoruz
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Tamam peki... Hiçbirşey bilmeyen ve elimden tutup beni diğer dostların içine çekermiş gibisin... Çok ilginç çekiniyorum ama istemiyor da değilim aslında... Oynamak isteyipte yabancılardan çekinirmiş gibi... Ama onların arasında senin gücünü de fark etmiyor değilim aslında... Bu beni rahatlatıyor ve her oyunda senin için en güzel oyunu oynamak isteyen biri gibiyim... Ne olur yanlış anlamayın ama bu durum karşısından duygularımı ancak bu şekilde ifade etmek istiyorum... Yanlız olmamak ve her oyunda daima galip gelme sorumluluğum varmış gibi... Peki geliyorum... Dost sevgiler... . . DİPNOT
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Tamam peki... Hiçbirşey bilmeyen ve elimden tutup beni diğer dostların içine çekermiş gibisin... Çok ilginç çekiniyorum ama istemiyor da değilim aslında... Oynamak isteyipte yabancılardan çekinirmiş gibi... Ama onların arasında senin gücünü de fark etmiyor değilim aslında... Bu beni rahatlatıyor ve her oyunda senin için en güzel oyunu oynamak isteyen biri gibiyim... Ne olur yanlış anlamayın ama bu durum karşısından duygularımı ancak bu şekilde ifade etmek istiyorum... Yanlız olmamak ve her oyunda daima galip gelme sorumluluğum varmış gibi... Peki geliyorum... Dost sevgiler... . . DİPNOT Sardunya... . .
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl dıpnot yanlış anlama ama seni düşünceli ve üzgün olarak algıladım
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Çok ilginç.. Burada oyun oynayan arkadaşları küçümseyen zihniyetin aramızda olması gerçekten de çok ilginç.. Sende biz yozlaşmış kültürün oyun çocuklarının arasına hoşgeldin dibnot..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl birbirimize kırılmayalım ve birbirimizi kırmayalım ne olur... burada herkese yer var...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Merak etme sevgili Sardunyam böylesi bir çiçek bahçesi içinde silahımla dolaşacak değilim.. Hatta Dipnotu burda gördüğüme sevindim bile.. Eh o zaman bir çiçekde benden dipnota gelsin..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl armance ben sana çiçek bulamadım ama sana bu güzel yolu armağan ediyorum yolun hep bu kadar güzel olsun
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Merak etme sevgili Sardunyam böylesi bir çiçek bahçesi içinde silahımla dolaşacak değilim.. Hatta Dipnotu burda gördüğüme sevindim bile.. Eh o zaman bir çiçekde benden dipnota gelsin.. bnu nasıl güzel bir cümledir böylee yaa... Nereden buluyorsunuz bilmem ki... Herneyse ben çiçeklerimi bu güzel sözün sahibine ve bu bahçenin güzel mi güzel tüm çiçeklerine (başta Sardunyam ve Sedelina olmak üzere) gönderiyorummmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.