Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl natalıa güsün kız anam hadi gelim medya cafeye gidek yemek yapak aha aşam oldu gelenimiz gidenimiz olur ben hamur açam biriniz yağını dökün biriniz pattesini koyun hadi anam hadi düşün önüme tembeller aşam aşam çiçekmi yiyek neydek biz
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl bu armana mavi kal. bunlar meydüne bunlar tüm forumdakilere ne bileyim içimden geldi
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl forumda dikkatimi bi yazı cekmişti... o yüzden bu gün çiçeği gece yagmuruna veriyorumm... şahsa çiçek huyum deildir.. ama hak edenede vermek lazım deil miii.??? saygılar...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl kelebekler için sağol be meleğim çok güzeller........kayahanın kelebeğin ömrü isimli parçası geldi aklıma.......eywallah...........
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl bugün çiçek göndermeden gitmek istemedim, bütün foruma gelsin bu güller
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Gece Yağmuru Angelfower Karçiçeğim Mineu Made in Natalia Gülsün Erzaim Gezgin ve şu anda berbat isim hafızama nikleri gelmeyen forumda ki tüm bayanlara..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 19 yıl bu saymana, sayman pardon.... arman bu da senin çiçekler için çok teşekkür ederim buda bütün foruma
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl bende yanlız kendisine çiçek veren birine vereyim çiçeğimi teşekkür ederim iyi oldu beee.......çok kötüyüm ben......
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 19 yıl üüüeeeeyyytttt ülennn ...hehehe nası bozarr ben anlamadımmm..mideyimi bozarr..sinameke veriyim ben sana çiçek gibi kızlarla gezerken iyi ama dimii... benim çiçeğim yok ama burdaaaa yine yalnızım....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.