Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl bu gezgine gitsin ne bilem içimden geldi... çok güzel teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl sevgi yumağı olmuş bura yahu.....sevgili arkadaşlarım buda ikinize gelsin.....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl anam ben yokken ne olmuş....sewen sewen vallaaaaaaaa.......... bütün sewgi dolu arkidişlere...........
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl örtmenime.. bu baNAYDI SAYMANIM DEĞİL Mİ teşekkür ederim bu çiçekler de sana gelsin özlediklerine gönder
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Yazar Farzet onu hiç sevmedin.. Farzet onu hiç görmedin.. Değermi bir vicdansıza.. Unut sende unut gönlüm.. Ah gönlüm.. ondan sana hayır yok.. Değermi... Unut sende boşver gönlüm.... Bu çiçekler o na, o vefasıza....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Yazar Hoşbulduk kardeşim nasılsın... Gittik gideli çiçek bahçesine çevirmişsiniz yadigarımızı... Özledim sizleri..))
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl ben niye veriyom be çiçek siz verin bana çiçek alla alla...........
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl birce'ye forumun bal arısı o gece yağmuruna kısa zamanda kendini sevdirdi.. karçiçeğine... arkadaşım benim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.