Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Herkesin olsun herkeze çoookk güzeller yaaafffff....pintiliğim üstümde bunları kaptım vermiyom size...... yaaa gorgi çek elini vermem ben kaptım....pis böcük sen niye kopardın sapını çiçein yaa.......adrenalin yahu yenmez olim o çiçek bırak bak gene hasta olcan........iyiki bi çiçek alam dedim alın sizin olsun.....pppööööffff
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl senin çiçeğine kalmadık benden herkese gelsin..parası önemli değil..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl birtane ne demek bahçem sana feda olsun teşekkür ederim focal geceye armana adrenaline mineu karçiçeği female cerenimoo azizil erbay nico aysum gülsün made tüm foruma iştew angelım çok saol canım benim çiçeklerim gece kuşuma, angela, armana, golgiye, azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya,focala, nataliye, gülsüne,mizyale,cerenimoya, femalexe, erbaya, gezgine ve saymana gelsin...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl özledim falla bu çiçekler; angele, meydune,gezgine gelsin bunlar karçiçeğine ,mineauya ,femaleexe,cerenimoo ya, gece yağmuruna.. bunlarda güzel formun bütün güzel kızlarına... vakanayla, azizile,gidip gezicez inşallah buraları...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl vakanayla, azizile,gidip gezicez inşallah buraları... tabi gezecez arkadaşım....hoşgeldin bu arada..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl tabi gezecez arkadaşım....hoşgeldin bu arada.. eyvallah , hoşbulduk..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Angel ablacım ,Golgi,MINEU tşk ederim Armana Madein,Angel,Karaçiçeğim,Gezgin,GülsünMINEU ve Forumda ki bütün bayanlara Azizil,Golgi,Focal ve forumda ki tüm erkeklere
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Azizil,Golgi,Focal ve forumda ki tüm erkeklere teşekkürler gece
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl olleeeeeeeeeeeeyyyyyy başardım işte bu ilk çiçeğim benim ve bütün foruma gönderiyorum
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl Tebrikler canım ama ben göremiyorum sanırım olmadı teşekkürler
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl gece kuşum hep ben mi göremiycem buda sana gelsin bakalım, inşallah bunu görürsün...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl olleeeeeeeeeeeeyyyyyy başardım işte bu ilk çiçeğim benim ve bütün foruma gönderiyorum yeni açtı bu çiçek bravo ve teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.