Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl dost kelimesinin anlamını gerçekten bilenlere gelsin çiçeem çok doğru demişsin.............canlara gelsin......
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl ben gücendim ama arman aşkolsun ya... Yapma ya Eski dostlarıma bir jest ti sadece benim ki... Alınan hemşerime kucak dolusu çiçekler o zaman..
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl arkadaşlığa önem verenlere .. özlenenlere dostlara tüm foruma.. sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 19 yıl her zaman benim yanımda olan canlarım için gelsin...iyiki varsınız.......
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Yapma ya Eski dostlarıma bir jest ti sadece benim ki... Alınan hemşerime kucak dolusu çiçekler o zaman.. saolasın arman ya.... çok teşekkürler... bendende bu iletiyi okuyan bütün arkadaşlara gelsin kucak dolusu çiçekler
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl kime göndersem ki herkese gönderdim saymana adrenaline mineu ya femalexe ilbeye erbaya başka kim vardı yav azizile meydüne cerenimoo ya karçiçeğime kendime hale jale bütün mahalleye inŞallah unuttuğum olmamıştır allah rızası için biri bana buraya nası resim ekleyeceğimi anlatsın yavvv
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl teşekkür ederim çiçekler için ... bende nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum..... almış kadar olduk ..mersiiii
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl bakalım yapabildim mi ? oley oldu galibaaaaa o zaman bu çiçeğim sadece adrenaline o anlar
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl bu akşam beni yalnız bırakmayan cerenimoo ve angele gelsin.........
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl bu akşam beni yalnız bırakmayan cerenimoo ve angele gelsin......... teşekkür ederim adrenalin utandım şimdi
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl bugün çiçeeimi böcüğüme.....veriyom yanlışlıkla ispiyonlamışımda...belki beni affeder.... angel çiçek için sağol canım buda benden sana gelsin......
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl özlenen ve özleyen herkese tüm foruma gelsin hoş geldin abi...özletmiştin kendini.........çiçee aldım kabulümdür sağolasın.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.