Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl Baska hicccc bisi olmadigi icin, benim gibi Kirik Kanatlari izleyenlere gelsin benim ciceklerim....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Baska hicccc bisi olmadigi icin, benim gibi Kirik Kanatlari izleyenlere gelsin benim ciceklerim.... teşekkür ederim...ama güzel bi dizi........benden de çiçekler kanadı kırıklara gelsin....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl hepsi ban onların çabuk verin bakam..... resim eklemeyi bilmiyom
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl artık isim yazmak zor oluyor ... kendini biliyorlar.. tüm dostlarıma...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl resim eklemeyi bilmiyom öğretelim abisi.......aip ettin... Benim olmadığım kesin.. ole deme bee sewgi içimizde hep var...yaşamaya olan aşk yeter be çiçekleri almayaa...... artık isim yazmak zor oluyor ... kendini biliyorlar.. tüm dostlarıma... teşekkürler ilbeyim....... bende çiçekleri bütün media ailesine yolluyorum....
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl çiçek miçek yok kimseye 14 şubata saklıom ben paralarımı ozaman çiçek alcam
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl bak sen kime alacaksın ben de isterim bir tane hem nie bana kimse çiçek vemiyo ya acemiyiz diye mi aşk olsun ya ben herkeşlere çiçek verikene
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl hani? ne hani......çiçek mi yaf atarım bi ara bee şimcik bunla idare et......
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl ne hani......çiçek mi yaf atarım bi ara bee şimcik bunla idare et...... teşekkür.. resim yapıştırmayı azizil yazdı gönderdi ama bişi annamadım..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl Bugün Kedi 7 beniye, Zeynoya, Cyranoya, Objektiviste, Yeni gelen arkadaşlara ve eski dostlarıma
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl teşekkür.. resim yapıştırmayı azizil yazdı gönderdi ama bişi annamadım.. anlasan şaşardım.... Bugün Kedi 7 beniye, Zeynoya, Cyranoya, Objektiviste, Yeni gelen arkadaşlara ve eski dostlarıma teşekkür
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl bu seferr sölicem geldiğimden beri beni yalnız bırakmayan saymana ilbeye made in e mineu ya seseye sonracıma azizile erbaya çiçekler gelsin gelsin gelsin saolun saolun saolun
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl adrenalin kızmış bana bu kadar çiçek versem affeder mi beni acaba kimseyi kırmak istemem de
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl bu seferr sölicem geldiğimden beri beni yalnız bırakmayan saymana ilbeye made in e mineu ya seseye sonracıma azizile erbaya çiçekler gelsin gelsin gelsin saolun saolun saolun
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl adrenalin kızmış bana bu kadar çiçek versem affeder mi beni acaba kimseyi kırmak istemem de ilkönce kesinlikle kızmadığımı söyleyeyim............ha birde paylaşalım çiçekleri.... al bu ikisi sende kalsın.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.