Φ thor Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Ben kent yaşamından inanılmaz boğuldum,buralardan kaçıp bir dağ köyüne,her hangi bir kıyı kasabasına yerleşmek ve hayatımı orda sürdürmek istiyorum ama nerde?İşte bu noktada sizin önerebileceğiniz yerler nereler,burda bir çok insan var ve hepiniz bir çok yeri görmüşsünüzdür bana önerebileceğiniz sakin sessiz doğası güzel yaşanılası biyer söyleyin lütfen. İnsanları düzgün olsun,sakin olsun,ormanlık olsun.popüler olmasın.Bu arada bilen arkadaşlar arsa fiyatları hakkında da bilgi verirlerse acayip sevinirim.Dalga geçmeyin ben ciddiyim. Amma çok şey istedim di mi Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Ben kent yaşamından inanılmaz boğuldum,buralardan kaçıp bir dağ köyüne,her hangi bir kıyı kasabasına yerleşmek ve hayatımı orda sürdürmek istiyorum ama nerde?İşte bu noktada sizin önerebileceğiniz yerler nereler,burda bir çok insan var ve hepiniz bir çok yeri görmüşsünüzdür bana önerebileceğiniz sakin sessiz doğası güzel yaşanılası biyer söyleyin lütfen. İnsanları düzgün olsun,sakin olsun,ormanlık olsun.popüler olmasın.Bu arada bilen arkadaşlar arsa fiyatları hakkında da bilgi verirlerse acayip sevinirim.Dalga geçmeyin ben ciddiyim. Amma çok şey istedim di mi Karadenizi düşün derim kendi memleketim diye demiyorum ama aradığın kriterlere uyuyor,birde tatil için sorsaydın daha kolay yardımcı olurdum ama yaşamın geri kalan kısmını yaşamak istediğin için zor karar olsa gerek.Arsa fiyatlarına gelince yerine göre değişir. Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Karadeniz mükemmel ama beni çok yağış alması düşündürüyor. Tatil kolay evet hatta 2 sene önce gezmiştim sizin oraları samsundan uzungöle oradan aydere kadar gidebilmiştik zamanımız doldu geri dönmek zorunda kalmıştık inanılmaz güzel yerler gördük yağmur altında Cevap verdiğin için saol. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 selam bursa,izmir yolu üzerinde cok güzel köyler var sakin sesiz huzur dolu ortam insanlar cana yakin yardim sever köylerde uluabat yakinlarinda ada seklinde köyler var eyer öyle bir yerde yasamak istersen bence cok güzel yerler Saygilar Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Ben kent yaşamından inanılmaz boğuldum,buralardan kaçıp bir dağ köyüne,her hangi bir kıyı kasabasına yerleşmek ve hayatımı orda sürdürmek istiyorum ama nerde?İşte bu noktada sizin önerebileceğiniz yerler nereler,burda bir çok insan var ve hepiniz bir çok yeri görmüşsünüzdür bana önerebileceğiniz sakin sessiz doğası güzel yaşanılası biyer söyleyin lütfen. İnsanları düzgün olsun,sakin olsun,ormanlık olsun.popüler olmasın.Bu arada bilen arkadaşlar arsa fiyatları hakkında da bilgi verirlerse acayip sevinirim.Dalga geçmeyin ben ciddiyim. Amma çok şey istedim di mi dodurga diye bi yer bilecikle eskişehir arasında galiba arkası uludağa mı varıyo ...ya yeni gittim ama şimdi ne sölesem yalan..ama bilgilendiriceğim seni.bir suyu var harika.yeşillik orman desen cennet...fiyatları bende öğrenemdim ,öğrenicem ama çok güzel bir yer.ben gidersem seni çağırırım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 karavan almaya ne dersin Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 başta ciddiye aldım ama insanları düzgün demişsin ya o kadar şeyi tek bir yerde toplamak öyle sadece bir yer var hangi dindesin bilmiyorum çabala biraz derim ikincisi için Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bir de sana bu forumu tavsiye edene sorsana dilleri lal arkadaş Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 GÖKOVA ya ne dersin??? Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 selam bursa,izmir yolu üzerinde cok güzel köyler var sakin sesiz huzur dolu ortam insanlar cana yakin yardim sever köylerde uluabat yakinlarinda ada seklinde köyler var eyer öyle bir yerde yasamak istersen bence cok güzel yerler Saygilar Ankarada oturuyorum bursaya kaç kere gittim izmirede öyle ama bursa izmir yolunu hiç gidemedim ankaradan gidince olmuyor tabi teşekkür ediyorum ilk fırsatta o yolu katedeceğim. Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 dodurga diye bi yer bilecikle eskişehir arasında galiba arkası uludağa mı varıyo ...ya yeni gittim ama şimdi ne sölesem yalan..ama bilgilendiriceğim seni.bir suyu var harika.yeşillik orman desen cennet...fiyatları bende öğrenemdim ,öğrenicem ama çok güzel bir yer.ben gidersem seni çağırırım Tamam haber bekliyorum senden hatta önden gidersen çok daha iyi olur benim için Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 karavan almaya ne dersin süper oludu ama toprakla uğraşmak istiyorum karavanım olursa duramam bi yerde durmadan gezerim Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 bir de sana bu forumu tavsiye edene sorsana dilleri lal arkadaş oda bana soruyor Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 GÖKOVA ya ne dersin??? teşekkür ederim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Tamam haber bekliyorum senden hatta önden gidersen çok daha iyi olur benim için tamam hatta ben alıyim oradan biryer sende benim yamacıma gelirsin Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 GÖKOVA ya ne dersin??? Kardeş mümkünse,eğer gelirsen bile Gökova'ya Akyaka'ya gelmeyin... Burası yeterince dolu... Daha başka yerlere gidin ki burası kalabalıklaşmasın. Ki sanırım Belde başkanlığı ev yapmayı yasakladı... Kimse de ev satmaz burada... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Kardeş mümkünse,eğer gelirsen bile Gökova'ya Akyaka'ya gelmeyin... Burası yeterince dolu... Daha başka yerlere gidin ki burası kalabalıklaşmasın. Ki sanırım Belde başkanlığı ev yapmayı yasakladı... Kimse de ev satmaz burada... valla bravo bu kadar davetkar olunabilir.... aman gitmesin kimsee! Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 tamam hatta ben alıyim oradan biryer sende benim yamacıma gelirsin Acayip iyi olur hatta bu iyiliğini ömür boyu unutmam bile derim Şimdi sen ordan yer alırsan Zıplayan Dana gibi burası doldu gelmeyin dersin Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Acayip iyi olur hatta bu iyiliğini ömür boyu unutmam bile derim Şimdi sen ordan yer alırsan Zıplayan Dana gibi burası doldu gelmeyin dersin valla beni tanısan öyle demezsin her zaman hazır yeterki ben bi yerleşiyim yani ben dolu molu gelmeyin demem ama sen benden kaçarsan bilemem kaçan ları gördüm çünkü Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 valla beni tanısan öyle demezsin her zaman hazır yeterki ben bi yerleşiyim yani ben dolu molu gelmeyin demem ama sen benden kaçarsan bilemem kaçan ları gördüm çünkü olsun sen git bi yerleş ben bi şansımı deneyim baktım doğru söylüyorsun o zaman kaçarım Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 olsun sen git bi yerleş ben bi şansımı deneyim baktım doğru söylüyorsun o zaman kaçarım tamam kaçarsan kovalamam ama neyse yaa sen de hazıra konma fazla ,araştır biraz yaww Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 tamam kaçarsan kovalamam ama neyse yaa sen de hazıra konma fazla ,araştır biraz yaww tamam araştırmalarım devam ediyor sana güven olmaz anlaşıldı Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 (düzenlenmiş) Tarih: 6 Temmuz , 2006 Düzenleyen: dogville. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 elimi attığım başlık kuruyor Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kurumayanlarda var....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.