Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TURİZM VE GETİRDİKLERİ


gugukcuk

Önerilen İletiler

5 Günlük Akdeniz ve ege kıyılarının tamamında yol aldım.Birçok fotoğraf çektim.Harika kıyılarımız beton yığınlarından kalitesiz hizmet elemanından geçilmiyor.Tüm ticari faaliyetlerin büyük kısmı dogu ve güneydogu kökenlilerinin elinde.Tüm kültürümüz misafirperverliğimiz sempatikliğimiz ve geleceğimiz resmen kuşatılmış.

Aklımı karıştıran tek şey ise dogu kokenlı vatandaşlarımız nasıl oluyorda bu müthiş servetleri elde edip güzide kıyılara devasa yatıımlar yapıyor?Bu paraların kaynakları onları güçlendirirken yöresel güzellikleri anonim alışkanlıkları yokediyor.

Yakında Kaladıran muz'unu finike portakal'ını keyifli günübirlik deniz hatıralarını unutacağız.Geriye sadece beton yığınları arasında dans eden dönemsel turistlerin kullandıkları lisanlardan yazılmış albeni mesajlarının katalogları ile kalacagız.

Turim sezonu açıldı ve bizler tepkilerimizi de tebriklerimizi de yazalım ki belki birileri bunları ciddiye alır ne dersiniz?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kısmet olursa birgün de o vatandaşlarımızın(!) memleketlerine giderseniz o servetleri nasıl yaptıkları hakkında beiraz fikir sahibi olursunuz.

Sevgili delta11 oservetlerin nasıl yapıldığına ilişkin göndermemdeki kasıt,bu gelirlere sahip olan kişilerin futursuzca güzel olan yerleri vatandaşlık haklarını kullanarak gasp etmesidir.Bunun ötesinde yat turizmi çok ciddi bir turizm olup ülkemiz bu turizm için harika yerlere sahiptir.Önemli olan bu tip yerlerde elini kolunu sallayarak hizmet sektöründe hizmet vermemelisiniz.Neticede turizm bire bir bir ticarettir.Mahmutpaşa geleneğini buralarda sürdüremezsiniz.Yöresel kültür ön plandadır.İnsanlar deniz ürünü yemek için gittikleri yerlerde acılı çiğköfte veya baharatlı doğu yemeği yemek zorunda değillerdir.Ama bütün izlenimlerim ışığında iddia ediyorum ki gelecekte buralarda lahmacun şiş kebap ve etli yiyeceklerden öte birşey olmayacak.Ve daha birçok şey de olmayacak.İnsanı üzen de bu zaten.O kadar bonkör bir ülkeyiyiz ki elimizdeki herşeyi ticaret uğruna kaybediyoruz

 

Duyarlılıgına teşekkür ederim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.