Gönderi tarihi: 19 Mart , 2014 11 yıl NEBRASKA Yönetmen: Alexander Payne Oyuncular: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb Woody oldukça yaşlı, üstelik alzheimer hastası ve hayatı boyunca alkol sorunu (kendisine göre öyle öyle değil ama) yaşamış bir adamdır. Mailine gelen "Piyangodan 1 milyon dolar kazandınız" yazısını görür ve Montano'dan Nebraska Lincoln'e ödülünü almak için yayan olarak yola koyulur. Bu arada yazı aslında şu bildiğimiz, her yerden zart zurt karşımıza çıkan "tebrikler siz kazandınız" yok efendim "sayfamızı ziyaret eden 1390 küsürüncü ziyaretçimizsiniz ve kazandınız" tarzı kandırmacalı pazarlama tekniklerinden birisidir. Bunu Woody'e anlatırlar ama Woody'i ikna etmek zordur, en sonunda evden çıkıp çıkıp gitmelerinin önü kesilemez hale gelir ve oğlu, Woody'i Lincoln'e götürmeye karar verir. Filmin genel olarak konusu bu ve başlangıcı da böyle sonrasında hikaye gelişiyor. Eee yaşlı bir adamla hele de uzun bir yola çıkmak kolay değil ne de olsa. Bence bu filmi mutlaka izleyin asla pişman olmayacaksınız. "NEBRASKA" is a father and son road trip, from Billings, Montana to Lincoln, Nebraska that gets waylaid at a small town in central Nebraska, where the father grew up and has scores to settle. Told with deadpan humor and a unique visual style, it's ultimately the story of a son trying to get through to a father he doesn't understand.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2014 11 yıl Yazar Filmde o kadar çok yaşlı insan oynuyordu ki ben yönetmen olsaydım herhalde sürekli paniğe kapılırım ya birisine bir şey olursa diye... Çok sıcak, bir o kadar esprili ve aynı zamanda hüzünlü bir film. Son zamanlarda izlediklerimin en iyisi diyebilirim.
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2014 11 yıl Admin ah diğer başlıkta belirttiğim gibi benim favori oskar adayım bu filmed oynadı....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.