Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Oyunun temeli yine resim koymak uzere en başta. Amac ise sayılar. Yani kısacası herkez bir ustundekinin koydugu sayının bir fazlasını resimde hissettirecek şekilde yeni bir resim koymak . Mesela bir diye başladık. ilk mesajı ben attım. Şu örneğim... (bilen arkadaslar bilir hepsi alinti:) hadi 1 den başlayalım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ya pardon resim eklemeyi beceremedim malum acemiyiz daha ama düzeltcem Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 eet arkadaşlar.bence bu gayet ii bi oyun.devam ettirelim. sırada 3 vardı. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 olmadı galiba?neyse salla gitsin bunu da beceremedik? Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ya ben de resim eklerim nolcek ki, ama nasıl aklenir, biri bana öğretsin ya... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 anlatabildimmi bari?resim eklemeyi? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bu da 4 şimdi de 5'i görelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Buyrun 5.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 anlatabildimmi bari?resim eklemeyi? Evet, Teşekkür ederim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 gloria benden önce davranmış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 iki tane olmaz mı? BU 8 OLSUN BU DA 9 Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bu da benden 10 numara ok? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Buyrun 11.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Buyrun Leonardo ustadan son yemek.. (13..) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Karnı acıkan..? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 17 İbrahim SADRİ'den.. ONYEDİ YAŞIM GİBİ Sen benim onyedi yaşımsın, Deli çağımsın... Sen benim ayakkabılarımın arkasına ilk basışımsın . İlk cigaram, ilk ıslığım, ilk kızgınlığım, ilk aldanışımsın. Sen benim ilk ütülü beyaz gömleğim , İlk şiirim, ilk kavgam , Yaşamı ilk farkedişimsin . Sen benim onyedi yaşımsın... Yazlık sinemanın kapısında saçları taralı bir oğlan. Cebinde iki gazoz parası Gönlüne tarifsiz rüzgarlar dolan . İki film bu akşam, Birinde Yılmaz Güney oynuyor, birinde Fikret Hakan. Bak Suat Sayın söylüyor cızırtılı plaktan: '...Rüyadır gördüğün bütün düşler , Gözlerin aklımı perişan eyler , Aşk masalından şarkılar söyler , Beni hülyalara salan gözlerin ...' Yazlık sinemanın kapısında saçları taralı bir oğlan , Bir külah çekirdeği, mangal gibi yüreği var, bilesin... Sen benim onyedi yaşımsın, Deli çağımsın... Aynaya ilk bakışım , Babamla ilk kavgam, Evden ilk kaçışımsın. Serçeleri sevdimse senden, Minibüslerde muavinlik ettiysem. 'Bir Teselli Ver'i dinlediysem Orhan Gencebay'dan, Emirgan'da çay içtiysem, Tophane'de sabahçı kahvelerini öğrendiysem , Nerden bildiysem şiirlerini Ümit Yaşar'ın, Pazar sabahları kapının önünden geçtiysem, İçimdeki kıpır kıpır bu soluk nereden ... Sen benim onyedi yaşımsın, Deli çağımsın... Okulu ilk asışım, İlk kez birine gümüş kolye alışımsın. Sen benim ilk sakarlığım, ilk tuhaflığım, ilk yakalanışımsın. Sen benim onyedi yaşımsın... Mahallenin delikanlısı, Elleri ceplerinde, dudağında ıslığı, Başında kavak yelleri. Şarkılar mırıldanıyor. 'Zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var' yeni çalıyor 45lik plaklardan. Hayri Şahin ortalığı kavuruyor. Mahallenin delikanlısı, Cebinde iki gazoz parası. Yüreğinde garip bir pıtırtı Alışmaya çalışıyor sana alışmaya. Akşamları işportaya çıkıyor, Bir defter, bir kalem, bir de çakı alana aynayı bedava veriyor. Yani günler geçiyor onyedi yaşının bütün tadıyla ... Sen benim onyedi yaşımsın, Deli çağımsın... İlk maça gidişim, Cemil Turan'ı ilk seyredişim, ilk sevincimsin. Ben anamın muskasını nasıl astıysam göğsüme öyle güvendiğimsin. Sabahları eskici geçiyor kapıdan Karşı komşu Nafile Teyze bakkaldan ekmek istiyor Çocuklar top kovalıyor mahallenin arsasında Bir bakıyorum cama da iki güvercin konuyor iyi mi, Herşey güzel oluyor. Bu hengame nasıl yakışıyorsa İstanbul'a bana da aşk öyle yakışıyor. Anam koş kapa diyor muslukları,üç gündür akmayan sular geliyor. Ben onyedi yaşındayım, hayat benden yana duruyor ... Sen benim onyedi yaşımsın, Deli çağımsın... Sen benim ayakkabılarımın arkasına ilk basışımsın. İlk cigaram, ilk ıslığım, ilk kızgınlığım, ilk aldanışımsın. Sen benim ilk ütülü beyaz gömleğim, İlk şiirim, ilk kavgam, yaşamı ilk farkedişimsin... Sen benim onyedi yaşımsın, Sen benim, sen benim, sen benimsin. Sen benim herşeyimsin. Hiçbirşeyimsin, hiçbirşeyimsin ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 şiir çok güzeldi taurus bayıldım 19 umuz da hayırlı olsun Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 helal olsun taurus abi. hemen hepsini yaptım yaw. bazılarını daha once yaptım bazılarını hiç yapmadım 20 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.