Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

evet vakana sen alay olduğunu oyun olduğunu düşünsen de bana güvenmesen de seviyorum

yapacağım son sey seni kırmak ama hep yanlış anladın beni

herkesin aklına gelenden daha çok seviyorum

en çok seviyorum

karşılıksız seviyorum

yaptığım bir şeye kırıldıysan kırdıysam seni özür dilerim

dogville. adı hiç kırmadı seni kıramazda

yanlış anladın beni ve kırdın

taşra kızının aşk ilanı oneginden

her ne olursa

ben seni seviyorum

Gönderi tarihi:

evet vakana sen alay olduğunu oyun olduğunu düşünsen de bana güvenmesen de seviyorum

yapacağım son sey seni kırmak ama hep yanlış anladın beni

herkesin aklına gelenden daha çok seviyorum

en çok seviyorum

karşılıksız seviyorum

yaptığım bir şeye kırıldıysan kırdıysam seni özür dilerim

dogville. adı hiç kırmadı seni kıramazda

yanlış anladın beni ve kırdın

taşra kızının aşk ilanı oneginden

her ne olursa

ben seni seviyorum

vakana dost canlısı kankimdir .. ne kimseyi kırmayı sever nede kimseyle küs olmayı ...şaşırdım doğrusu.. :unsure:

Gönderi tarihi:

ilk iletiden aşağı yukarı 15 saat geçti

15 saat

ve daha çok seviyorum

evet sayman vakana dost canlısıdır o yüzdeen kırmış olma ihtimali beni korkutuyor

diesel sen de anlamışsındır şimdi ben vakana sayfasını niye doldurdum

Gönderi tarihi:

rakip mi olucaz şimdi biz :(

diesel ve nicomedias o sevginin adının konmasıda çok önemli ben şimdi normal pencereden bakarak yazıyorum

"everybody loves adrenalin" (raymond muyudu o)

ilk iletideennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaklaşık 76 saat geçti

ben daha çok seviyorum :clover:

Gönderi tarihi:

selam sevgili düşmanım..(gülen surat)niye düşman olduğumuz aramızda bir sır...sır....nedir blirmisin sır...????

başlığa bakalım hizaya gelelim...aşk sevgi güzellik... (sırıtan surat)

dog... (ters surat)

buna ya sen son ver......

yada ben...............

---------------------------------------------------------------------------------------------

hadi bitsin bu komedi.....alkış doga.....

şak

şak

şak..

Gönderi tarihi:

selam sevgili düşmanım..(gülen surat)niye düşman olduğumuz aramızda bir sır...sır....nedir blirmisin sır...????

başlığa bakalım hizaya gelelim...aşk sevgi güzellik... (sırıtan surat)

dog... (ters surat)

buna ya sen son ver......

yada ben...............

---------------------------------------------------------------------------------------------

hadi bitsin bu komedi.....alkış doga.....

şak

şak

şak..

yıllarca sahneye çıkayım da alkışlanayım diye bekledim bunun için uğraştım didindim

şimdi alkış gelmiş bana

ben bu alkışın bu kadar yıkıcı yıpratıcı olduğunu bilseydim hiç uğraşmazdım tiyatro için

beklemem sonunda aldığım ilk alkış dağıttı beni

izan biraz izan

boyun eğiyorum işte yok öm burdan yazıyorum sana.

sevgili düşmanın ha benim hayran kaldığım kavganı yıllarca böyle düşmanlara karşı verdiysen

yazık etmişsin.

aşk sevgi güzellik. ben buna senden çok sırıtırım bilirsin.ya da bilmezsin bilseydin hakkımda tek

bir şey hiç yazmazdın yukardakini.sen söz konusu olduğunda buna sırıtmayacağıma da inandıramamışım seni.

aylarca yapmaya çalıştığım kin mi.bu mu bu kadar basit mi.zamanı kin için mi harcıyorum.o kadar alçak mıyım.sana yazdığım onca şeyden utanmazmıyım.kin için bunlara kalkışır mıyım.

benle konuşurken de aklında olan bumuydu.oynadığım mı.

neden inandıramıyorum seni.sen kırdın defalarca bense bedel gözüyle baktım kendimi yanlış ifade etmelerime bir bedel.hiç bir şey demedim.

ben düşünmeye başladım benimle oynandığını.

başlangımız kötüydü diyorsun.yine beni biraz tanımış sana söylediklerimden beni biraz anlamış olsaydın

düşman dediklerimle hiç uğraşmayacağımı beş dakikamı harcamayacağımı kapılarımı kapatacağımı bilirdin.

son muş.ben son vermiyorum.senin gibi bir insan tanımışım kaybetmem ve etmeyecem.

ben yaşam amacını biliyorum amaç iş ilişki aşk para bu pislikler değil bende.

ben farklı bir yoldan yürüyorum yanımda seni istiyorum.

sen sevmezsen sevme.

bunu da söyliyim kafanda kalıp rahatsız etmesin biliyorum oyun sandıklarının içinde bu da var

ben sara k

vakana ile tartışan

o gün tartışmamın amacı kötü değildi bugün de bu işte.

Gönderi tarihi:

Sevgili dogville

Ben de anlamadım anlamaya calıstım epey de bi... aslında bu ikinizin sorunu ve biz forum milleti sizin davaya maydanoz oluyoruz belki ama biliyor musun cok cesaretlisin ve cesaretine hayran kaldım ben... Yazdıklarına hayran kaldım... Mücadelene hayran kaldım... kendini ifade etme ihtiyacına hayran kaldım... Sevdigin için elinden geleni arkana koymamana hayran kaldım...

Biliyor musun eminim için neyse dışında odur.... ve eminim ki yanlış anlaşıldın...

Dogville lütfen hayatındaki herşey için bu mücadeleci ruhunu sürdür... Karşılaşacağın hiç bir engel seni alıkoymasın yapacaklarından... Umarım bir gun hayalini kurduğun gibi cok iyi bir tiyatrocu olursun ve o zaman ben de gelir seni tüm hayranlığımla alkışlarım. Sen bence işte bu alkışları hakediyorsun... Bu arada Her zaman yuhalayanlar olacaktır... Bunlar seni yıldırmasın, vazgecirmesin olur mu...

Ben seni yukarda bahsettiğim ve hayran oldugumu soyledigim tüm herşey için alkışlıyorum arkadaşımmm

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.