Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 evet vakana sen alay olduğunu oyun olduğunu düşünsen de bana güvenmesen de seviyorum yapacağım son sey seni kırmak ama hep yanlış anladın beni herkesin aklına gelenden daha çok seviyorum en çok seviyorum karşılıksız seviyorum yaptığım bir şeye kırıldıysan kırdıysam seni özür dilerim dogville. adı hiç kırmadı seni kıramazda yanlış anladın beni ve kırdın taşra kızının aşk ilanı oneginden her ne olursa ben seni seviyorum Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 e bi daha tebrik ediyorum ben seni Love Don't Cost A Thing (ben bayaaa maydanoz oldum özür diliyorum bi daha yazmam burayaa ve başka ilgili konulara...) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 e bi daha tebrik ediyorum ben seni Love Don't Cost A Thing (ben bayaaa maydanoz oldum özür diliyorum bi daha yazmam burayaa ve başka ilgili konulara...) benim kafamdada i will love you until my death çalıyor tekrar saol Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ben çiçek vericem başka bişi demicem Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 çok teşekkür ederim marti name Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 çok teşekkür ederim marti name rica ederim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 rica ederim Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 abu benim forum perisi aşıkmış Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 evet vakana sen alay olduğunu oyun olduğunu düşünsen de bana güvenmesen de seviyorum yapacağım son sey seni kırmak ama hep yanlış anladın beni herkesin aklına gelenden daha çok seviyorum en çok seviyorum karşılıksız seviyorum yaptığım bir şeye kırıldıysan kırdıysam seni özür dilerim dogville. adı hiç kırmadı seni kıramazda yanlış anladın beni ve kırdın taşra kızının aşk ilanı oneginden her ne olursa ben seni seviyorum vakana dost canlısı kankimdir .. ne kimseyi kırmayı sever nede kimseyle küs olmayı ...şaşırdım doğrusu.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ilk iletiden aşağı yukarı 15 saat geçti 15 saat ve daha çok seviyorum evet sayman vakana dost canlısıdır o yüzdeen kırmış olma ihtimali beni korkutuyor diesel sen de anlamışsındır şimdi ben vakana sayfasını niye doldurdum Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 anladım forum perim ya! ama bende seviyom vakanayı ne olucak? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 anladım forum perim ya! ama bende seviyom vakanayı ne olucak? sevilmeyecek gibi mi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ilk iletiden 40 küsür saat geçti daha çok seviyorum Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 anladım forum perim ya! ama bende seviyom vakanayı ne olucak? sana dah öncede dediğim gibi topic aç ulen bende açıcam hatta seviyom adrenalinii Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 gel ortak bi tane açalım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 rakip mi olucaz şimdi biz diesel ve nicomedias o sevginin adının konmasıda çok önemli ben şimdi normal pencereden bakarak yazıyorum "everybody loves adrenalin" (raymond muyudu o) ilk iletideennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaklaşık 76 saat geçti ben daha çok seviyorum Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 selam sevgili düşmanım..(gülen surat)niye düşman olduğumuz aramızda bir sır...sır....nedir blirmisin sır...???? başlığa bakalım hizaya gelelim...aşk sevgi güzellik... (sırıtan surat) dog... (ters surat) buna ya sen son ver...... yada ben............... --------------------------------------------------------------------------------------------- hadi bitsin bu komedi.....alkış doga..... şak şak şak.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 selam sevgili düşmanım..(gülen surat)niye düşman olduğumuz aramızda bir sır...sır....nedir blirmisin sır...???? başlığa bakalım hizaya gelelim...aşk sevgi güzellik... (sırıtan surat) dog... (ters surat) buna ya sen son ver...... yada ben............... --------------------------------------------------------------------------------------------- hadi bitsin bu komedi.....alkış doga..... şak şak şak.. yıllarca sahneye çıkayım da alkışlanayım diye bekledim bunun için uğraştım didindim şimdi alkış gelmiş bana ben bu alkışın bu kadar yıkıcı yıpratıcı olduğunu bilseydim hiç uğraşmazdım tiyatro için beklemem sonunda aldığım ilk alkış dağıttı beni izan biraz izan boyun eğiyorum işte yok öm burdan yazıyorum sana. sevgili düşmanın ha benim hayran kaldığım kavganı yıllarca böyle düşmanlara karşı verdiysen yazık etmişsin. aşk sevgi güzellik. ben buna senden çok sırıtırım bilirsin.ya da bilmezsin bilseydin hakkımda tek bir şey hiç yazmazdın yukardakini.sen söz konusu olduğunda buna sırıtmayacağıma da inandıramamışım seni. aylarca yapmaya çalıştığım kin mi.bu mu bu kadar basit mi.zamanı kin için mi harcıyorum.o kadar alçak mıyım.sana yazdığım onca şeyden utanmazmıyım.kin için bunlara kalkışır mıyım. benle konuşurken de aklında olan bumuydu.oynadığım mı. neden inandıramıyorum seni.sen kırdın defalarca bense bedel gözüyle baktım kendimi yanlış ifade etmelerime bir bedel.hiç bir şey demedim. ben düşünmeye başladım benimle oynandığını. başlangımız kötüydü diyorsun.yine beni biraz tanımış sana söylediklerimden beni biraz anlamış olsaydın düşman dediklerimle hiç uğraşmayacağımı beş dakikamı harcamayacağımı kapılarımı kapatacağımı bilirdin. son muş.ben son vermiyorum.senin gibi bir insan tanımışım kaybetmem ve etmeyecem. ben yaşam amacını biliyorum amaç iş ilişki aşk para bu pislikler değil bende. ben farklı bir yoldan yürüyorum yanımda seni istiyorum. sen sevmezsen sevme. bunu da söyliyim kafanda kalıp rahatsız etmesin biliyorum oyun sandıklarının içinde bu da var ben sara k vakana ile tartışan o gün tartışmamın amacı kötü değildi bugün de bu işte. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Bişey anladıysam acem asıllı arap olayım... Adrenali tanımamda doqvilleyi az biraz tanımaya çalışıyorum.. Çözemedim çözemedim çözemedim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ben çoktan arap oldum hatta zencı oldum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sevgili dogville Ben de anlamadım anlamaya calıstım epey de bi... aslında bu ikinizin sorunu ve biz forum milleti sizin davaya maydanoz oluyoruz belki ama biliyor musun cok cesaretlisin ve cesaretine hayran kaldım ben... Yazdıklarına hayran kaldım... Mücadelene hayran kaldım... kendini ifade etme ihtiyacına hayran kaldım... Sevdigin için elinden geleni arkana koymamana hayran kaldım... Biliyor musun eminim için neyse dışında odur.... ve eminim ki yanlış anlaşıldın... Dogville lütfen hayatındaki herşey için bu mücadeleci ruhunu sürdür... Karşılaşacağın hiç bir engel seni alıkoymasın yapacaklarından... Umarım bir gun hayalini kurduğun gibi cok iyi bir tiyatrocu olursun ve o zaman ben de gelir seni tüm hayranlığımla alkışlarım. Sen bence işte bu alkışları hakediyorsun... Bu arada Her zaman yuhalayanlar olacaktır... Bunlar seni yıldırmasın, vazgecirmesin olur mu... Ben seni yukarda bahsettiğim ve hayran oldugumu soyledigim tüm herşey için alkışlıyorum arkadaşımmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.