Φ haksöz Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sayın ? hadisci ve sünnetçiler! Size müjdem var.Kısa bir müddet sonra yönetici bütün iletilerimi silecek.Artı istediğiniz gibi masallarınızı ve hurafelerinizi burda yazabilirsiniz. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Senin bu güne kadar anlamak istemediğin mevzu bizlerin değil senin hurafelerle iç içe olduğundur... Alıntı
Φ ahirzaman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Doğrusunu söylicem haksöz kardeşim kişiliğine lafım olamaz ama doğrusunu söylemek gerekirse mesajlarının silinmesine üzülmedim ve sevindim içimden geçeni söylüyorum nedenini müslüman kardeşlerim anlamıştır sende kişiliğin ile alkası olmadığını anla yeter Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Allah sana hidayet versin arkadaş.. Ne diyelim, sana göre senin doğruların doğru.. Bizlere bize göre bizim doğrularımız doğru diyip kayıtsız şartsız kendi aklımızla hareket etmiyoruz.. Akıl akıldan üstündür ve hatta nice büyükler vardırki onların ilmi ve aklı gerçekten üstündür diyerekten.. Hem kendi aklımızla hemde onların akıllarıyla ki onlar "cumhur tarafından kabul görmüş doğrulukları raptedilmiştir" bir sonuca varıyoruz.. Buna bir bakıma istişarede denilebilir.... Kim bilir sadece kendi aklımızla kalsaydık bir çok teferruatı ve nüansları görmeyecektik... Bakın diğer akıllara kayıtsız şartsız at gözüyle bağlanmaktan bahsetmiyorum.. Bir akıl birliğinden bir toplum hem fikirlilğinden bahsediyorum.. Ama buna rağmen aklıma ve mantığıma ters birşeyler görseydim reddederdim.. Bu zamana kadar ehli sünnetten aklıma ve mantığıma ters en küçük bir konu yada madde görmedim... İletilerinin silinip silinmemesi hakkında bir yorumum yok fakat keşke kutsal değerlere özellikle kabeye ve sünnete hakaret etmeseydin.. Kim bilir belki birgün bu sözlerine pişman olacaksın belkide bu sözlerinin cezasını çekeceksin.. Saygılar-sevgiler.. Alıntı
Φ DreadHead Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Ama buna rağmen aklıma ve mantığıma ters birşeyler görseydim reddederdim.. Bu sözü sen mi söyluyorsun KRALX.Bana pek öyle gelmiyor da o bakımdan. Hani geçenlerde hadis kitaplarında şöyle bir hadiste geçiyor diye yazmıştım."Benden Kuran dışından bir söz yazmayın kim benden Kuran dışında bir söz yazmışsa onu imha etsin"Hatırlıyorsundur.Sonra bunun üzerine Su Damlası nickli arkadaş bence pek te tutarlı olmayan bir cevap yazdı.Sen de hemen onay verdin.Ve dedin ki " Geçekten çok teşekkür ederim sudamlası.. Aslında bu hadisi araştırdığımda sahih hadisler kategorsinde yer aldığını gördüm.. İçindne çıkmaya çalıştım ama bir anlam veremedim.. Farklı yorumlar getirdim.." Bu sözler senin. İşte sorunun temeli de tam burda işte..Çünkü bu hadisin bizzat kendi tabirinle sahih hadisler içersinde olduğunu gördün ve için işinden çıkamadın.Bir anlam veremedim derken ne demek istedin?Böyle bir hadis vardı ve ortalıkta da gezinen bir sürü hadis vardı.Ortada bir çelişki vardı.Ama sen bunu sorgulamadın. Gene kendince bir cevap yazdın."Haklısın kardeşim benim de kafamı kurcalıyor" diye yazmadın.Ta ki Su Damlası kardeşimizin tutarsız yazısına kadar.O yazınca o yukarıda yazdığın kelimleleri sıraladın. Ben HAKSÖZ kardeşimize de şunu sormak istiyorum.Sen peygamberimizin gerçek sünnetine karşımısın?Ben eminim değilsin.Ben seni anlıyorum.Ne demek istediğini biliyorum. Peygamberin sünnetinin başımızın üzerinde yeri var.Benim derdim Kuran'dan başka dinde hüküm kaynağı olmadığını insanlara anlatmak. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Sayın ? hadisci ve sünnetçiler! Size müjdem var.Kısa bir müddet sonra yönetici bütün iletilerimi silecek.Artı istediğiniz gibi masallarınızı ve hurafelerinizi burda yazabilirsiniz. ------------------ müjde olarak bi onluğu hakettin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.