Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yeşiiiiiiiim bana bir daha abi dersen, abinim mabinim demem seni önce sibiryaya götürür soğuğun altında üstsüz bir hafta bekletir, oradan alır afrikaya götürür orada da siyah elbise giydirip 60 derece sıcağın altında bir hafta bekletir, oradan alır ekonomisi en kötü ülkede bir ay yaşamaya mecbur bırakır, sonrada bir gerilya savaşının ortasına diker açık hedef yapar, oradanda alır paket yapar yere atarım, yerden kaldırım eğerim bükerim havaya teperim geri düşerken bir göğüs kontrolü yapar tam arkamda duran duvara doğru yarım voleyle şutlarım bak.. Ne abisi ya.. Sedat de sedaaaaatt. ok.. sedat abi öldürmüşün beni yaaa.. bak sen bana ne yaparsan yap öldür istersen ama ben böle alıştım napıım abi dicem sana!! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ya yemyeşim imzandaki resim kim? o kıss ben deelim. o kısı ben çok seviom... kendisi yabancıdır adı da JOJO... BAYILIOM JOJOYA BAYILIYOM VALLA... İLERİDE DAHA DA ÇOK RESMİNİ KOYARIM İMZAMIN ALTINA .. çok tatlı dimi ama... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ses deneme birki ıyyyğğğğğğggggghh ********* sesim varmış yaa Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 o kıss ben deelim. o kısı ben çok seviom... kendisi yabancıdır adı da JOJO... BAYILIOM JOJOYA BAYILIYOM VALLA... İLERİDE DAHA DA ÇOK RESMİNİ KOYARIM İMZAMIN ALTINA .. çok tatlı dimi ama... o kızı bana ayarlasana :w00t: Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ses deneme birki ıyyyğğğğğğggggghh ********* sesim varmış yaa olsun kelebek abi önemli olan ses deel. insanlık dimi ama?? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 o kızı bana ayarlasana :w00t: o kısss 14 yaşındaaa!!!!!!!! Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 o kısss 14 yaşındaaa!!!!!!!! yok yaaa ben kaçtane filmini izledim 14 olamaz Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 baksana 22 gibi duruyoooo Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 baksana 22 gibi duruyoooo haklısın bende öle düşünmüştüm ama inan bu resminde büyük duruyo... yok ama biografisine baktım 14 yaşında diyordu... sen başkasının film lerini islemişin herhal Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 yok kesin buydu ben güsel kısı gözlerinden tanırım, yaa horbie diye filmi var bunun, Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 hayallerini yıktım kelebek abi özür dilerimm.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 yok kesin buydu ben güsel kısı gözlerinden tanırım, yaa horbie diye filmi var bunun, kelebek abi senin için internetten araştırcam diyecem ama hadi 22 çıktı ben nası ayarlıycam sana onu???? Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 iyi hadi öle olsun bakalım napalım bisde boynumusu bükeriz Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 kelebek abi senin için internetten araştırcam diyecem ama hadi 22 çıktı ben nası ayarlıycam sana onu???? başlamak bitirmenin yarısıdır Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 iyi hadi öle olsun bakalım napalım bisde boynumusu bükeriz kadere boyun eyecen tabi kelebek abi!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 sedat abi öldürmüşün beni yaaa.. bak sen bana ne yaparsan yap öldür istersen ama ben böle alıştım napıım abi dicem sana!! ÖLDÜRMEMİŞTİM AMA HERALDE BU KEZ ÖLDÜRECEM.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ÖLDÜRMEMİŞTİM AMA HERALDE BU KEZ ÖLDÜRECEM.. acı bana yaww!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Acırsan acınacak hale gelirsin.... Acımak yok... Söyle seni nasıl öldüreyim..? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Acırsan acınacak hale gelirsin.... Acımak yok... Söyle seni nasıl öldüreyim..? nası??.. nası???..heh buldum...üzerime arabayla yürü!!! nası fikir ama?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ayaklarım arabanın içindeyken nasıl yürüyüm.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ayaklarım arabanın içindeyken nasıl yürüyüm.. ********* bi espri Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kız yeşim toplama bakim ilgiyi üztüne bak hemen konu değişiyor sen burdayken gerçi seninde maşaalahın var ilgi toplanmayacak gibi değilsin her konuya her soruya bir yorum bir cevap Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ********* bi espri Espri değil espiri olacak.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Espri değil espiri olacak.. ??? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kız yeşim toplama bakim ilgiyi üztüne bak hemen konu değişiyor sen burdayken gerçi seninde maşaalahın var ilgi toplanmayacak gibi değilsin her konuya her soruya bir yorum bir cevap heheheh... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.