Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 KASETE VARIM DİYOSUN YANİ Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 KASETE VARIM DİYOSUN YANİ yok isdemone abi benim babam müzisyendir. istesem o yapar beni şarkıcı zaten.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 valla ben her ikisini de beyeniyorum... Aman Allahım o halde sen bu dünyanın kızı değilsin.. Gizleme söyle hangi gezegenin gülüsün..? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Aman Allahım o halde sen bu dünyanın kızı değilsin.. Gizleme söyle hangi gezegenin gülüsün..? sizin olduğunuz dünyadanım... Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 MÜZİSYEN HEMİ O ZAMAN ARADAN BİZİDE ÇIKARSA ŞÖYLE Bİ KASET YAPSAK BANA AMA SESİM İYİ DEĞİLDİR SEN OKU BENİM YERİME BEN PLAYBACK YAPARIM SANKİ BEN SÖYLÜYORMUŞ GİBİ GÜZEL BİŞEY OLUR BELKİ HEM KİM BİLECEK ORTALIK HEP BÖYLE SANATÇI DOLU GERÇİ SEN BAYANSIN AMA OLSUN BUDA DEĞİŞİK BİR TARZ OLUR DİMİ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 İnanmam.. Belkide şuan venüste bir yaşam kolonisi kurulmuştur.. Ve sende bu koloniden bir kızsındır.. Oksijen kalkanı altında uzay pc leriyle bizlere ileti gönderiyondur.. ne malum öle olmadığı..?? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 sizin olduğunuz dünyadanım... Ciddi olamazsın.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 MÜZİSYEN HEMİ O ZAMAN ARADAN BİZİDE ÇIKARSA ŞÖYLE Bİ KASET YAPSAK BANA AMA SESİM İYİ DEĞİLDİR SEN OKU BENİM YERİME BEN PLAYBACK YAPARIM SANKİ BEN SÖYLÜYORMUŞ GİBİ GÜZEL BİŞEY OLUR BELKİ HEM KİM BİLECEK ORTALIK HEP BÖYLE SANATÇI DOLU GERÇİ SEN BAYANSIN AMA OLSUN BUDA DEĞİŞİK BİR TARZ OLUR DİMİ sesin kötüyse şansın yok isdemone abi.. benimkide güzel deil ya neyse.. ben kendi sesimi konuşurken seviyorum şarkı söylerken ee.. biraz cırtlak oluyoooo Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ciddi olamazsın.. gerçekten bakkk natim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Bende cocuk taklidi yaparken çok seviom sesimi, kendimi yaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 O halde bize bir çocuk takliti yap natali.. Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ZATEN YAPMAKTA ŞUANDA NATALİA ÇOCUK DAHA O Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 O halde bize bir çocuk takliti yap natali.. Burda olmaz Hem karşılıklı konuşacagım biri olması lazım. Hatta böle bi anım da var Arkadaşla böle cocuksu konuşarak gidioduk. Markete gidip dondurma alalım dedik.Aldık neyse parayı vercem, Cocuk da benim yaşlarımda tuttum teşekküy edeyim amca dedim. Orda koptular zaten Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ay yirim ben senin teşekküyünü demedimi bakkal amca ben olsam derdim hehe Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Tebrik ederim natali iyi bir performans çizdin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Tebrik ederim natali iyi bir performans çizdin.. E burda nasıl konuşuyum yaa Anlatılmaz hem yaşanır İsdemone Cocuk sapık diildi Sadece gülmekle yetindi Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 çocuk severken sapıklık olsun diye söylenmezki ya o cümle, doğruya ordan ben sapık düşünceli gibi görünüyom dimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 çocuk severken sapıklık olsun diye söylenmezki ya o cümle, doğruya ordan ben sapık düşünceli gibi görünüyom dimi E yani o lafı sölese ben öle düşünürüm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 İnanmam.. Belkide şuan venüste bir yaşam kolonisi kurulmuştur.. Ve sende bu koloniden bir kızsındır.. Oksijen kalkanı altında uzay pc leriyle bizlere ileti gönderiyondur.. ne malum öle olmadığı..?? seninde hayatın hep şüphecilik be sedat abi?? Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 yahu yeşim senin ayarında birisini bulsak olacak buralarda herkese abi diye diye heba olup gidicen ya hiçmi senden küçük yok buralarda Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 yahu yeşim senin ayarında birisini bulsak olacak buralarda herkese abi diye diye heba olup gidicen ya hiçmi senden küçük yok buralarda yooo var isdemone abicim.. nati var eee. aysum var.. sonra eren var... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ya yemyeşim imzandaki resim kim? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yeşiiiiiiiim bana bir daha abi dersen, abinim mabinim demem seni önce sibiryaya götürür soğuğun altında üstsüz bir hafta bekletir, oradan alır afrikaya götürür orada da siyah elbise giydirip 60 derece sıcağın altında bir hafta bekletir, oradan alır ekonomisi en kötü ülkede bir ay yaşamaya mecbur bırakır, sonrada bir gerilya savaşının ortasına diker açık hedef yapar, oradanda alır paket yapar yere atarım, yerden kaldırım eğerim bükerim havaya teperim geri düşerken bir göğüs kontrolü yapar tam arkamda duran duvara doğru yarım voleyle şutlarım bak.. Ne abisi ya.. Sedat de sedaaaaatt. ok.. Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ask = Ses ve Koku Ask dedigin bundan ibaret.Koku ve Ses Hayatimiz boyunca duydugunuz bütün sesler arasinda en az tanidigimiz,daha dogrusu hiç tanimadigimiz tek ses, kendi sesimizdir. Baska sesler bize birçok seyi hatirlattigi halde kendi sesimiz bize hiçbir sey hatirlatmaz. Sesimiz, hafizamizda tek bir isik bile yakmaz.Kendi sesimiz bize yabancidir Kendi kokumuzu da alamayiz.Kokumuz da yabancidir bize. Bu kadar yakin olup da sesine ve kokusuna yabanci oldugumuz tek insan kendimiziz. Belki de bu yüzden kendimizi tanimayiz. Belki de bu yüzden bir baska insanin sesine ve kokusuna bu kadar çok ihtiyaç duyuyoruz. Belki de bu yüzden asik oluyoruz. Belki de, bir baskasinin sesini ve kokusunu kendi sesimizin ve kokumuzun yerine koymaya, bir baskasinin sesini ve kokusunu bir parçamiz gibi hissetmeye ask diyoruz. Belki de, sevdigimiz insanin sesine dogru akip gitmemiz, aslinda kendimize dogruyaptigimiz bir yolculuk. Kendi sesimize ve kokumuza hafizamizda yer yok.Biz kendimize yabanciyiz. O yüzden baskalarinin sesiyle sevinip, baskalarinin sesiyleaci duyuyoruz. Aski aramak, hep kendi sesimizi, kendi kokumuzu aramak belki. Hafizamizda bizi dolastiracak bir kilavuzu bulmayaçalismak. Terkedildigimizde duydugumuz aci, bir parçamizikaybetmekten. Terkettigimizde ardimizda biraktigimiz keder, terkettigimiz insanin sesini ve kokusunu kendimizle birlikte götürerek geride biraktigmiz bosluktan.Aski yasarken bunu hiç bitmeyecegini sanmamiz, bize bagislanan büyük yanilgi sonucu, asik oldugumuz insanin sesini ve kokusunu kendi parçamiz sanmamizdan. Sesler ve kokular olmasa geçmisimiz olmazdi. Sesler ve kokular olmasa asklar olmazdi. Sesler ve kokular olmasa acilar ve sevinçler olmazdi. Seslerini kokularini istediklerimizin, vücutlarini da isteyecegiz. Seni seviyorum dedigimizde, sen benim sesim ve kokumsun demek isteyecegiz. Kendi hafizamizda baskalarinin sesleri ve kokularini kilavuz yapip dolasabilecegiz ancak. Kendi geçmisimize ancakbaskalariyla ulasabilecegiz. Ask tanrisi, dünyayi yanilin emriyle yaratacak.Hep yanilacagiz. Hep yanilip yanildigimiz için hep aci çekecegiz. Ama sevinçlerimizi de bu yanilgiya borçlu olacagiz. yanildigimiz sürece sevecegiz.Sonra yanildigimizi anlayacagiz. Ve gidip yeniden yanilacagiz Alıntıdır.... Belkide şimdiye kadar yazılmış başlığa en alakalı şey bu olsa gerek Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Kendi sesinizi kaç değişik tarzda kullanabiliyorsunuz? Mesela en çok samimi olduğunuz insanı bile telefonla işletebilirmisiniz? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.