Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl sedoşun kalbini mi kırdım acaba?... ya hayır,zaten çıkıyordum şaka olsun diye dedim olur mu..seninde takılma amaçlı yazdığını biliyorum
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl ben bu forumda üye olanların yaşlarını çok merak ediyorum. yazdıklarınıza bakılırsa hepiniz benden büyüksünüz heralde dimi bu sebebten dolayı aranızda çömez kaldım ne acı.. uzgunum ama comez olan benim 18 imm ya ne gencmisim sizlere abi yada abla demeliyimm sizi gidi yaslilarrrr
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl forumu çoluk çocuk sardı ya.. ya biz sizin zamanınızdayken dışarılardan toplayamazlardı geçmişsiniz pc başına yaratıcı değil üretici değil girmişsiniz kısır sohbetlerin içine
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl Aaa ablası öle deme...Senden benden öğrenecek çocuklar.. Ama çoğu kez kötü örnek oluyoruz onlara... Mesela ADMİN kralx i çocukların gözü önünde idam ediyor.. Kralx de yine çocukların gözü önünde hortlayıp geri geliyor.. Dehşeti ve korkuyu yaşıyorlar burada..:9 Bu durumda bu çocukların sağlıklı bir psikolojiyle büyüyeceklerine aklım kesmiyor... gerçekleri görürler hiç değil olgunlaşırlar..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl avatara bakılırsa aylık bebeksin daha.. yok canım .taşlama var galiba. yaş 32.ama avatarım çok tatlı ablası yaa.
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl 21.5 en beleş yıllarımın son demindeyim formatlayın beni, nerede kovam küreğim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl yok canım .taşlama var galiba. yaş 32.ama avatarım çok tatlı ablası yaa. efet avatarınız çok tatlı..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl efet avatarınız çok tatlı.. senin kadar olmazsa da idare eder
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl hayır sizin avatarınız daha tatlı.. bence sen yani senin avatarın demek istedim.aslında ikiside aynı şey yani sen daha
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Dün yeşim hamfendiye akşam msn de bir görüşelim dediğimde "no" cevabı verirken... Bugün akşam neden gelipde sedat birşey soracağım ve çıkacağım demesini merak ediyorum.. Ne diyeceğini değil, neden msn açıp bana yazdığını...)) o dündü..bu bugün..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.