Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Erkeklerden çok iyi oyuncular var fakat bana göre Denzil Washington bir numara Ve çok ön planda olmasa da Meg Ryan favorim...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Nicholas Cage Sean Penn Edward Norton Nicole Kidman Salam Hayek ve bana göre efsane kadin Audrey Hepburn
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl erkeklerden Tom Hanks Bruce Willis kadınlardan Julia Roberts Nicole Kidman
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl benim aklıma da fransız daniel atteul geldi okunuşu denyıl otöl gibi bir şeydi yazamadım ya
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bayanlardan liv taylor (arwen) erkeklerden viggo mortenson (aragorn)
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl sean penn in ı am sam ve robert de niro ile oynadığı biz rahip değiliz filmi çok güzeldi
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Mel Gibson - Tom Cruise - Brad Pitt - Al Pacino Reene Zelweger - Uma Thurman
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 18 yıl Aktris: Nicole Kidman, Julia Roberts, Audrey Tautou , Uma Thurman, Hilary Swank Aktör: Hugh Grant, Tom Hanks, Ben Stiller, Jean Reno, Robet De Niro, Al Pacino, jack Nicholson yaw tabi daha iyiler de vardır mutlaka ama ben bu kişilerin filmlerini mumkun oldugunca kaçırmamaya calışıyorum...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 18 yıl ya bir değil bir kaç tane var. Tom Hanks, Robert de Niro, Nick Nolte, Jon Travolta, Tom Cruıse, Ayhan Işık Nicole Kidman, Jodie Foster, Angelina Jolie, Türkan Şoray, Fatma Girik, Charlize Theron benimkiler yerli yabancı karışık oldu, idare ediverin garii...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl birazdan forum grafik yazarsa artık..... ben biliyoum bu lanetlerin böyle olacağını ya da benim lanet parmaklarımın böyle yapacağını
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl bu var bir de güldürüyolar adamı.. bu mu benim şeytanımın avukatı matriks bumu oyunculuk bu sanırım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.