Φ irinçköl Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2013 Önyargılı Olma Tıpkı Sizin Gibiyiz Benim de Hayallerim Var Benimle okur musun? Arkadaşım Olurmusun? Sınıf Arkadaşım Olur musun? Bana Bakma, Beni Gör Fırsat Verirsen Yapabilirim Dünya Farklılıklarla Güzel Hayat Dostlar Kromozom saymaz Saygı Göster, Saygı Gör Herkese Yer Var Ayağa Kalkma Zamanı Benzerliklerimiz Farklılıklarımızdan Daha Fazla Biz de Varız, Birlikte Varız Hayata +1 değer de siz katın Yaşasın Kromozom Kardeşliği Sizsiz Olmaz, Var mısınız? Acıma Destek Ol Aşk Engel Tanımaz Yeter ki Gönüller Engelli Olmasın ENGEL GÖREN VAR MI? Hayatı Paylaşmak için engel yok Engelli olmak, engel değildir. Engelsiz bir hayat istiyoruz Yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş Eğitim lutuf değil anayasal haktır Eğitimde feda edilebilecek fert yoktur Eşitliğe biz de katılmak istiyoruz VAR MISIN? ÇEKİMLER İZMİR de yapılacak. Bu yüzden senaryo, oyunculuk konusunda ve kısa film çekimi konusunda destek olacak amatör ve profesyonel gönüllülere ihtitacımız var. Proje, Oyunculuk okullarına ve yapım şirketlerine açıktır. Down Sendromlu Oyuncular Hazır. Afiş Çalışması için Gönüllümüz M. Volkan Alpaslan a teşekkür ederiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.