Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 ALEMSİN KRAL BENİM BU KONUDAKİ HASSASİYETİM SONSUZ ÇÜNKÜ BİR ARKADAŞIMI ŞEHİT VERDİM... TV.DE GÖRDÜKÇE TÜRK BAYRAKLI TABUT VB. SİNİRİM BOZULDU.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Allah rahmet eylesin de yeterli.... Alıntı
Φ raca81 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 allah rahmet eylesin.gelin kaynana programlarına ders olsun... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Bu Film Burda Biter Arkadaşlar The End ))))) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Bütün olanlar filmmiydi..?? Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 her hayat bir filmdir diyebiliriz belki de atanınki sanssız baslamıstı cunku o ihtiyar gudubetin ogluydu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Her hayat film içinde filmdir... Asıl film hayatın tümüdür.. Alıntı
Φ İSTİHBARAT Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Öncelikle ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM... Herşey güzel tamam. Öldü ve bu hepimizin test edildiği fani dünyadan gitti AMA bu işte bir ama var çünkü; ahiret hayatına gitmekten gitmeye fark var. Ben bu işi biraz irdeleyeceğim. Semra Hanım diyor ki;''BU ÜLKEDE BU KADAR ŞEHİT VERİLİYOR BENİMDE ŞEHİT VERMEM GEREKİYORDU VERDİM.'' Semra hanım bu sözle; öncelikle ŞEHİT AİLELERİNİ daha sonra DİN ADAMLARINI daha sonrada HALKI AYAKLANDIRDI. Ben bu konuda Semra Hanım'ı kınayanların yanındayım. Diğer yandan içkili ve hap almış şekilde ölmesi. İşte önemli olan noktalardan biride burası. Yukardada dediğim gibi ölmekten ölmeye fark var. Belki; askerde ŞEHİT OLSA İDİ tamam semra hanım bu konuda haklı idi. Ama askerde değil otel odasında öldü. Ben gene biraz semra hanımı anlıyorum. Üzüntüyü kapatmak istiyor. AMA BU HİÇ DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL... BU KELİME HİÇ DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL... Tekrar bütün sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum. ATA RAHAT UYU... Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 neyse bişey derdim ama olunun arkasından bu kadar konusmayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.