Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 ya arkadaslar canimp cokk SIKILYOO forumda hic cekici gelmiyoo paris sanki bosaldi herkez tatilde manyak bir sicaklik var yanliz kaldim burda sabah aksam uyuyorum Bz de çok sıkılıyoruz yavrum burda bız de cok sıkılıyoruz merak etme Alıntı
Φ cimcime20 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 kafa yaşı(n),biyolojik yaşını kapatacak devrede ise çokta sorun etme derim.... sana katılıorum bence yaş hiç önemli değill önemli olan gercek sevgiyi bulmuş olmak Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Şu problemi çözemedik gitti . Yaş önemli değil seviyorsan olay bitmiştir vermiyorlarsa al kaçır gitsin ( Eğer kızın gönlü varsa tabi) Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 valla ben hallettim sorunumu. yaş ile ilgili bi problemim kalmadı artık. çünkü sorunu çıkaran arkadaşı hayatımdan çıkardım ama şunu anladım ki eğer iki taraftan birisi fedakar, anlayışlı ve çoook üstün nitelikli değilse yaş ilişkide gerçek bir probleme dönüşebiliyor. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 En doğrusunu yapmışsın . zaten bir yerekadar fedakarlık yapacaksın baktın tıkandı veya çelişkiler var kesip atacaksın. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 ya ne ya ne yaş problemi ya aşmadıkmı bunları.. aşk yaşlada ölçülmez hiçbişeylede.. Allah Allah ya hala yaş problemindeyiz biz..böle düşünenlerde sinir olurum yaşı problem edenlere..ne var yani aşık olunamazmı kendinden büyük birine.. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 bence olmamalı öncelikle kuşak çatışması diye biri var aban babam gibi davranan bini istemezdim yani yada ben daha altın çağımı yaşarken o çökmüş artık yüz hatları değişmiş olcak sonuçta uzun süreli bir ilişki düşünülüyorsa bunlar göz önüne alınmalı dimi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 ya ne ya ne yaş problemi ya aşmadıkmı bunları.. aşk yaşlada ölçülmez hiçbişeylede.. Allah Allah ya hala yaş problemindeyiz biz..böle düşünenlerde sinir olurum yaşı problem edenlere..ne var yani aşık olunamazmı kendinden büyük birine.. sağolun yani sinir olduğunuz için önce bi tanısaydınız, belki seveceksiniz Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 sağolun yani sinir olduğunuz için önce bi tanısaydınız, belki seveceksiniz benim burda kastım size sinir olmak değildi.. sadece kendinden büyük birine aşık olunamaz diyenleri çok gördüm..onlara sinir olduğumu yazdım..yani kendi üstünüze alınmayın.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 valla ben hallettim sorunumu. yaş ile ilgili bi problemim kalmadı artık. çünkü sorunu çıkaran arkadaşı hayatımdan çıkardım ama şunu anladım ki eğer iki taraftan birisi fedakar, anlayışlı ve çoook üstün nitelikli değilse yaş ilişkide gerçek bir probleme dönüşebiliyor. benim burda kastım size sinir olmak değildi.. sadece kendinden büyük birine aşık olunamaz diyenleri çok gördüm..onlara sinir olduğumu yazdım..yani kendi üstünüze alınmayın.. üstteki yazımda yaş probleminin olabileceğini, bu problemin de çok zor aşılacağını belirtmiştim. dolayısıyla o sinir olduklarınızdan biri benim. o yüzden demiştim... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ya naber arkadaslar unuttunuz beni hemen emre bey sizinde alicaginiz olsun ben tatildeyimm ama parisi coooooooooookkkk ozledimm burayi sevemedimm cok ruzgar var kesin emre senin yuzunden kikandin beni dimi neyse kendinizee iyi bakinn beni unutmayinn yoksa kuserim mektubumu keserim Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ya naber arkadaslar unuttunuz beni hemen emre bey sizinde alicaginiz olsun ben tatildeyimm ama parisi coooooooooookkkk ozledimm burayi sevemedimm cok ruzgar var kesin emre senin yuzunden kikandin beni dimi neyse kendinizee iyi bakinn beni unutmayinn yoksa kuserim mektubumu keserim arkadaş alamancı ama türk tekerlemelerini iyi biliyo. ''yoksa küserim mektubumu keserim'' seni unutmak mümkün mü hayal et cim. hiç alımızdan çıkmıyosun inan. ama sizin orda 11 ay tatil bir ay iş var galiba. biz de tatil yaptık ama terimiz kurumadan geri geldik. en yakın zamanda tekrar fiilen de aramıza katılmanı bekliyoruz canım. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 11 ay mıııı hadı hadı beklıyoruz nedır bu askerlık mı allallalaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 11 ay mıııı hadı hadı beklıyoruz nedır bu askerlık mı allallalaa bu alamancı kısmının tatili biraz uzun sürüyo ah ahh. şu avrupa birliğine bi girseydik Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 bu alamancı kısmının tatili biraz uzun sürüyo ah ahh. şu avrupa birliğine bi girseydik ahh ah 11 ay tatıl ne demek beaw Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 11 ay mıııı hadı hadı beklıyoruz nedır bu askerlık mı allallalaa sadece bir ay çalışımak ve aç kalıp parklarda yatmak demek Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 yasim beni ilgilendirir kime ne,seven sever sevmeyeninde yolu acik olsun,zorlami istiyoruz yani.!!! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 yasim beni ilgilendirir kime ne,seven sever sevmeyeninde yolu acik olsun,zorlami istiyoruz yani.!!! kim bu arkadasa yaşını sormuş kaçırmışım o kısmısını bak emre_s de minik ama bşi dıyor mu hıc Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 kim bu arkadasa yaşını sormuş kaçırmışım o kısmısını bak emre_s de minik ama bşi dıyor mu hıc keske bende minik olsaydim herkesin elinde oyuncak olurdum,hi hi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 hiç vazgeçmeyecen demi meliskoo. ayıplar olsun sana hala koskoca adama bir çocuk muamelesi... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 arkadaş alamancı ama türk tekerlemelerini iyi biliyo. ''yoksa küserim mektubumu keserim'' seni unutmak mümkün mü hayal et cim. hiç alımızdan çıkmıyosun inan. ama sizin orda 11 ay tatil bir ay iş var galiba. biz de tatil yaptık ama terimiz kurumadan geri geldik. en yakın zamanda tekrar fiilen de aramıza katılmanı bekliyoruz canım. geldim ben ama emrecim yanlisin var birincisi ben alamanci degilim ikincisi tatil benim okul tatilim 2 ay ama biz 1 ayligina fransanin guneyine gittik vede geldikkk tabi bilecegimm tekerlemelerii hemde senden iyi bilirimm neyse bana kavustunuz diyemiycegim beni zorlu bir okul donemi bekliyorr senin gibi rahat degilim tatlim ben yaopmam gereken bir kariyer var Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 neyse bana kavustunuz diyemiycegim beni zorlu bir okul donemi bekliyorr senin gibi rahat degilim tatlim ben yaopmam gereken bir kariyer var okul dönemi miiiiii emre dikkat et hayal et in yaşı senden küçükkkk Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 geldim ben ama emrecim yanlisin var birincisi ben alamanci degilim ikincisi tatil benim okul tatilim 2 ay ama biz 1 ayligina fransanin guneyine gittik vede geldikkk tabi bilecegimm tekerlemelerii hemde senden iyi bilirimm neyse bana kavustunuz diyemiycegim beni zorlu bir okul donemi bekliyorr senin gibi rahat degilim tatlim ben yaopmam gereken bir kariyer var ne fark yapacak canım. hepsi bi birliğin içinde değil mi sanki. avrupacı diyelim en iyisi. senin yapacağın kariyerden nolcak ki. en fazla nedir yani neyse aramıza hoşgeldin tekrardan... okul dönemi miiiiii emre dikkat et hayal et in yaşı senden küçükkkk meliskoo bak yaşımla ilgili sataşmayı bırakırsan sana doğru erkek bulacam Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 ne fark yapacak canım. hepsi bi birliğin içinde değil mi sanki. avrupacı diyelim en iyisi. senin yapacağın kariyerden nolcak ki. en fazla nedir yani neyse aramıza hoşgeldin tekrardan... onceliklee saol ama cok giciksin cunku benim kariyerim seninkinden okkali olucak bu kesin cunku aramizdaki fark her zaman belli emrecigim kadinlar erkeklerden daha zeki ve is potansiyeli daha fazla sen calisan bir insan olarak vaktini net karsisinda gecirmen seni de cok iyi gosteriyorr meliskoo bak yaşımla ilgili sataşmayı bırakırsan sana doğru erkek bulacam onceliklee saol ama cok giciksin cunku benim kariyerim seninkinden okkali olucak bu kesin cunku aramizdaki fark her zaman belli emrecigim kadinlar erkeklerden daha zeki ve is potansiyeli daha fazla sen calisan bir insan olarak vaktini net karsisinda gecirmen seni de cok iyi gosteriyorr meliskoo aman sen onun bulacagi erkege guvenme onunipiyle kuyuya inilmezz sen bana istedigin karekteri ozellle gonder ben sana bulurum valla....hatta bi abim var ciddi anlamda super bak sanslisinda kiz arkadasiylada ayrildii Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 onceliklee saol ama cok giciksin cunku benim kariyerim seninkinden okkali olucak bu kesin cunku aramizdaki fark her zaman belli emrecigim kadinlar erkeklerden daha zeki ve is potansiyeli daha fazla sen calisan bir insan olarak vaktini net karsisinda gecirmen seni de cok iyi gosteriyorr meliskoo aman sen onun bulacagi erkege guvenme onunipiyle kuyuya inilmezz sen bana istedigin karekteri ozellle gonder ben sana bulurum valla....hatta bi abim var ciddi anlamda super bak sanslisinda kiz arkadasiylada ayrildii aLLAHH!! dogru erkekimi buldum galiba hayal et canım görümcem bulustur bizi hadi hayatımın herifiyle :D abine herif dedim bu arada hihehehehe yaşı 30u geçmio dimi be gülüm. 30 çok oluyo çünkim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.