Φ Vacant Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Bir görüşte aşık oldum sana delice,Bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece Istırabım diner benim geldiğin gece Ağlıyorum gülmüyorum inan her gece, Acı çektirmek mi bana maksadın zalim Senden başka yoktur benim tutacak dalım, Gel elinle öldür beni çektirme yeter Hergün zulümünden perişan olmadan halim Bir görüşte aşka inanır mısınız.Hiç aranız<da bir görüşte aşık olan biri var mı? 20214[/snapback] Aşkın gerçekliğine inanmam ama ilk görüşte olableceğine inanırım. Nassı oluyo derseniz şöle oluyo: İnsan ancak birine aşık olduğuna inanırsa yada gayri ihtiyari aşık olmayı "tercih" ederse aşık olur. Böylece aşık olmanın zamanlaması önemsizleşiyo. Ne zaman aşık olduğunuza inanırsanız o zaman aşık olursunuz. bu hemen de olabilr . sonra da. Sonuçta aşk insanlara gerçekte olmadıkları bi anlamı yüklemek. Alıntı
Φ the_enemy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 arman eyvallah.Sevgi ve saygı bizden.O senin kendi kalbinin güzelliği Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Bir görüşte aşık oldum sana delice, Bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece Istırabım diner benim geldiğin gece Ağlıyorum gülmüyorum inan her gece, Acı çektirmek mi bana maksadın zalim Senden başka yoktur benim tutacak dalım, Gel elinle öldür beni çektirme yeter Hergün zulümünden perişan olmadan halim Bir görüşte aşka inanır mısınız.Hiç aranız<da bir görüşte aşık olan biri var mı? BEN İLK GÖRÜŞTE AŞKA PEK İNANAMAM BELKİ BİR ELEKTRİKLENME O KADAR.. BEN ÇOK GEÇ ISINIR ÇOK GEÇ SOĞURUM............ GERÇEKLER ARTIK YALAN OLDU ŞU DÜNYADA.......... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 BEN İLK GÖRÜŞTE AŞKA PEK İNANAMAM BELKİ BİR ELEKTRİKLENME O KADAR.. BEN ÇOK GEÇ ISINIR ÇOK GEÇ SOĞURUM............ GERÇEKLER ARTIK YALAN OLDU ŞU DÜNYADA.......... seni beğenen sabırlı olacak onu anladık..ısınıncaya kadar da.. gerçekler yalan oldu..bu anlaşılamadı? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 İlk görüşte aşk ilk görüşdeki psikolojiye bağlıdır.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 küllen yalan ben inanmam Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Başına gelmediyse inanmazsın.. Yaşayan bilir.. Ben çok çabuk aşık olurum... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Başına gelmediyse inanmazsın.. Yaşayan bilir.. Ben çok çabuk aşık olurum... herkesın görüsüne saygımız var ama bende böyle dusunuyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Bak ben düşünmüyorum.. Yani yaşamadığım bir şey üzerine yorum yapmıyorum.. Yaşadım diyorum.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 yalanın dik alasıııı Bak ben düşünmüyorum.. Yani yaşamadığım bir şey üzerine yorum yapmıyorum.. Yaşadım diyorum.. aman gelmesin bos ver kalbim falan durur ölü veririm neme lazım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Bence bir gecede aşk vardır Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Saniyede de olabilir.. Bir keresinde Konya otogarında, Trabzon otobüsüne binmek üzere olan bir kıza aşık olmuştum.. Üçgün onu düşündüm adına şiirler yazdım şarkılar söyledim.. Ya biraz birlikte olsaydık ne olurdu..?? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Saniyede de olabilir.. Bir keresinde Konya otogarında, Trabzon otobüsüne binmek üzere olan bir kıza aşık olmuştum.. Üçgün onu düşündüm adına şiirler yazdım şarkılar söyledim.. Ya biraz birlikte olsaydık ne olurdu..?? senin işin zor yaw,ama hayatın aşk meşk içinde geçiyordur ,ne güzel Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 senin işin zor yaw,ama hayatın aşk meşk içinde geçiyordur ,ne güzel mıstic riverin.. avatarına koyduğu resimlere kim bir görüşte aşık olmaz yaa Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 mesela ben aşık olmam ilk görüşte aşka inanırım. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 insanın kafasında çizdiği,beraber olmayı plandığı bi insan profili vardır...onu ne zaman görürse o zaman kafasında ampul yanar ve bingo,aşık olur... bu ilk görüşte de olabilir,aradığı bi özelliği o kişide daha sonra keşfetmesiylede... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ilk görüste cok asik olurdum... 13 ila 18 yas arasinda Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ilk görüste cok asik olurdum... 13 ila 18 yas arasinda Artık olmuyorsunmu demek bu ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ilk görüste? hayir! zaten onun adina da ask demem ben... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 açıkçası bende ilk görüşte aşka inanmam.. ilk görüşte bir insanı çok beğenebilirsiniz belki ama insan tanımadığı, huyunu suyunu bilmediği birine nasıl aşık olabilir ki? yine de ilk başta alınan elektriğin çok önemli olduğunuda düşünüyorum tabi.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 açıkçası bende ilk görüşte aşka inanmam.. ilk görüşte bir insanı çok beğenebilirsiniz belki ama insan tanımadığı, huyunu suyunu bilmediği birine nasıl aşık olabilir ki? yine de ilk başta alınan elektriğin çok önemli olduğunuda düşünüyorum tabi.. ben tanıdıklarıma aşık olamıyorum ya sen Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 tanıdıklarına değil de tanımadıklarına mı aşık oluyorsun? demek istediğim sen tanıdığın zaman büyünün bozulacağına mı inanıyorsun? ben tanımadığım birine aşık olamam ki.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 tanıdıklarına değil de tanımadıklarına mı aşık oluyorsun? demek istediğim sen tanıdığın zaman büyünün bozulacağına mı inanıyorsun? ben tanımadığım birine aşık olamam ki.. tabi canım woltaj meselesi çaktın? eğer tanıdıklarımda o voltajı alsaydım zaten aşık olmuştum çoktan Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 ilk görüşte etkilenmek bu olabilir..aşk ıse yaşanmışların adı olmalı diye düşünürüm ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.