Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl alkol alırım yok sen kendine zarar veriyorsun ? sıkıntını bir nebze unutturur belki ama çare olamaz! Ben müzik dinlerim ! Ama oda olmazsa .Motorla gezmeye giderim ! motoru olanlar bilirler .motor özgürlüktür gezer dolaşır arkadaşları ziyaret eder gelirim
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl murti sanla kavga ederiz denizcim (kankim) de gelir.. iyi benim gibi fazla uzağa gitmenize gerek kalmıyor hemen elinin altında içinde ne varsa dök ,boşalt ,bağır, çağır rahatladın mı ?
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Alınmadım ! ben kızmıyım alıngan olayım ha haa haaaaa haaaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl her alınan kızmı oluyor murti san.. o zaman burası kızlarla kaynıyor..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl o senin düşüncen erkekler var burda kızlar alıngan ve nazlı olurlar erkekler sadece kızarlar
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl anladığına sevindim bazen böyle cansıkıntısından nette abuk subuk şeyler yazarım deşarj olmak için ne yaparsın buda bir yol
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Bu gün yapacak birşey bulamıyorum . hem canım sıkılıyor hemde kederliyim Zaten hiçbirşey yapmakta istemiyorum
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Kitap okurum, Canimin sIkIntIsi gecmesi icin, baska bir seyler düsünürüm.
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl CANIM SIKILINCA ABD YE KÜFÜR EDERİM ODA YETMEZ İSE KENDİ ÜKEMİZDE ATATÜRKE KÜFÜR EDENLERE KÜFÜR EDERİM BAKTIM SIKINTIM GECMİYOR ŞU ADAM OLMAYAN GURURSUZ ARAPLARA KÜFÜR EDERİM BİRAZ OLSUN RAHATLARIM
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.