Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

HErkesin okuması lazım.kalın ama hemen bitirirsiniz.çok sürükleyici.kitaba başladım.atalarımızın ATATÜRKün neler çektiğini okuyunca ağladım.kitabı elinizden bırakmanızın tek sebebi sinirlenmek.mesela kurtuluş savaşına başlarken THE TİMES DA şöyle yazmış:TÜM CİHANA KARŞI BİR TEK MİLLET.DELİLİK

Bi türk yazarımız da şöyle demiş KUZUM MUSTAFAsen deli misin?

GEÇmişimizle gurur duyuyordum.ama bu kitap bunu kat kat arttırdı.

TURGUT ÖZAKMANA helal olsun valla

Gönderi tarihi:

ŞU ÇILGIN TÜRKLER i bende tavsiye ediyorum, şu an bende okumaktayım daha başlarındayım ama süper bi kitap . okuyun ve Türklüğünü unutan varsa hatırlasın!

saygılar...

Gönderi tarihi:
ŞU ÇILGIN TÜRKLER i bende tavsiye ediyorum, şu an bende okumaktayım daha başlarındayım ama süper bi kitap . okuyun ve Türklüğünü unutan varsa hatırlasın!

saygılar...

20464[/snapback]

AVATRINIZ YÜZÜNDEN ELESTIRILERE HEDEFSINIZ :angry:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kitabın tanıtımı benimde çok ilgimi çekti elimdekini bitirir bitirmez bende okumayı düşünüyorum

sevgiler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

O YILLARDA TOPRAKLARIMIZIN NELER GÖRDÜĞÜNÜ NE ZORLULKARLA MÜCADELE VERDİĞİMİZİ HİÇ BİR ŞİŞİRME VE KARALAMA YAPMADAN ANLATAN BİR KİTAP.OKUDUKLARIMDA ÖĞRENCİLİK HAYATIMIZDA DERSLERDE BİZE HİÇ ANLATILMAYAN O KADAR ÇOK BİLGİ VAR Kİ İÇİNDE.BENCE OKULLARDA DERS KİTABI DİYE OKUTULMALI.HER TÜRK GENCİNİN OKUMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.50 YILLIK BİR ARAŞTIMA SONUCU BU KİTABI HAZIRLAYAN TURGUT ÖZAKMAN'A TEŞEKKÜRLER.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kesinlikle heytbe sana katılıyorum.muhteşem bir kitap.daha başlarındayım.yalnız dediğin o kadar doğru ki bugün öyle sinirlendim ki o yüzden elimden bıraktım kitabı.içimi bir hüzün kapladı.ben nasıl hazır bir vatana konmuşum diye.içim ürperdi.keşke herkes okusa keşke.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Peki. Kitap sizlerinde okudugunuz gibi gercek olaylardan birebir aktarım ve kimi eklenti kahramanların da tuncay özakman tarafından eklenmesiyle olusturulmus bir roman. Roman benim de hosuma gitti ama kimi noktaları gözden kacırmamakta fayda var. Bunları sizlerle paylasmak istiyorum. 1. si ulusal kurtulus savasımızda Anadoluda yasayan kürt halkının önemlice bir katkısı oldugunu kimsenin reddecegini zannetmiyorum ancak Tuncay Bey Kurtulus savası destanı olarak sundugu eser sadece batı cephemizde yasananlardan ibaret. Bu konuda da hassasiyet göstermesi gerekirken gerekli hassasiyeti göstermemistir. Bir baska konu batı cephesinden bahsederken Cerkes ethemden onun yigitliklerinden ve acı ihanetinden bahsetmemek olurmu ama yazarımız bunu da bizlerle paylasmaktan kacınmıs ...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.