Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hepsini dinlerim ben ama en çok etkilendiğim klasik batı müziğidir..ardından etnik müzikler..enstrümental gitar..flamenko..latin...vs gider..klasiklerden beğenim ise; Godfadher,Hotel calıfornıa,romans... şimdilik başlık attım..hangi müzik neyi sembolize eder..müziğin tınısının içerdiği anlam nedir..vs.vs. diye konuşuruz herhal dilimiz döndüğünce.. Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Selam Ben aslında dinlediğim müzik ile ilgili bir çerçeve çizmeyi çok fazla sevmem. Dinlediğim müziğin ne kadar içime işlediği,dinlerkenki ruh halim,müziğin kalitesi ve ne derece evrensel olduğu önemli. Gönül telimi titretiyorsa bir müzik pnu severim ben.... Klasik Türk Müziği,Türk Halk Müziği,Tasavvuf Müziği,Klasik Batı Müziği,Pop(Yerli-Yabancı) Müzik,Latin Müzikleri,Greek Müziği veya Enstrumental bir müzik olabilir. Ben en iyisi bana hitab etmeyenleri yazayım..... Arabesk Müzik, Konuşur gibi söylenen tarzda yapılan müzikler.... Sonu gelmek bilmeyen uzakdoğu müzikleri... ve Müsamere şarkısına benzeyen müzikleri sevmem ben...-) Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 dünya klasiklerinden olmazsa olmazın hangisi..? cevap:BOLERO Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Selam Ben aslında dinlediğim müzik ile ilgili bir çerçeve çizmeyi çok fazla sevmem. Dinlediğim müziğin ne kadar içime işlediği,dinlerkenki ruh halim,müziğin kalitesi ve ne derece evrensel olduğu önemli. Gönül telimi titretiyorsa bir müzik pnu severim ben.... Klasik Türk Müziği,Türk Halk Müziği,Tasavvuf Müziği,Klasik Batı Müziği,Pop(Yerli-Yabancı) Müzik,Latin Müzikleri,Greek Müziği veya Enstrumental bir müzik olabilir. Ben en iyisi bana hitab etmeyenleri yazayım..... Arabesk Müzik, Konuşur gibi söylenen tarzda yapılan müzikler.... Sonu gelmek bilmeyen uzakdoğu müzikleri... ve Müsamere şarkısına benzeyen müzikleri sevmem ben...-) sevmediğin müzikler konusunda sana katılıyorum..ama arabesk olan bazı parçaları dinlerim.. Alıntı
Φ sibemol7 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 dünya klasiklerinden olmazsa olmazın hangisi..? cevap:BOLERO sanat;yaşamı algılamayı,sevmeyi,evrensel gelişimi sağlayabildiği zaman hedefi ile buluşuyor.Bu bazen farkında olmadan da üreyebiliyor.Farkına vararak üreten de sanatçı oluyor.Ürün sanat eseri.Olmazsa olmaz olan da bu ürün. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.