Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

HANGİ MÜZİK SANA HİTAP EDER..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hepsini dinlerim ben ama en çok etkilendiğim klasik batı müziğidir..ardından etnik müzikler..enstrümental gitar..flamenko..latin...vs gider..klasiklerden beğenim ise; Godfadher,Hotel calıfornıa,romans...

şimdilik başlık attım..hangi müzik neyi sembolize eder..müziğin tınısının içerdiği anlam nedir..vs.vs. diye konuşuruz herhal dilimiz döndüğünce..

Gönderi tarihi:

Selam

Ben aslında dinlediğim müzik ile ilgili bir çerçeve çizmeyi çok fazla sevmem. Dinlediğim müziğin ne kadar içime işlediği,dinlerkenki ruh halim,müziğin kalitesi ve ne derece evrensel olduğu önemli. Gönül telimi titretiyorsa bir müzik pnu severim ben.... Klasik Türk Müziği,Türk Halk Müziği,Tasavvuf Müziği,Klasik Batı Müziği,Pop(Yerli-Yabancı) Müzik,Latin Müzikleri,Greek Müziği veya Enstrumental bir müzik olabilir.

Ben en iyisi bana hitab etmeyenleri yazayım..... Arabesk Müzik, Konuşur gibi söylenen tarzda yapılan müzikler.... Sonu gelmek bilmeyen uzakdoğu müzikleri... ve Müsamere şarkısına benzeyen müzikleri sevmem ben...-)

Gönderi tarihi:

Selam

Ben aslında dinlediğim müzik ile ilgili bir çerçeve çizmeyi çok fazla sevmem. Dinlediğim müziğin ne kadar içime işlediği,dinlerkenki ruh halim,müziğin kalitesi ve ne derece evrensel olduğu önemli. Gönül telimi titretiyorsa bir müzik pnu severim ben.... Klasik Türk Müziği,Türk Halk Müziği,Tasavvuf Müziği,Klasik Batı Müziği,Pop(Yerli-Yabancı) Müzik,Latin Müzikleri,Greek Müziği veya Enstrumental bir müzik olabilir.

Ben en iyisi bana hitab etmeyenleri yazayım..... Arabesk Müzik, Konuşur gibi söylenen tarzda yapılan müzikler.... Sonu gelmek bilmeyen uzakdoğu müzikleri... ve Müsamere şarkısına benzeyen müzikleri sevmem ben...-)

sevmediğin müzikler konusunda sana katılıyorum..ama arabesk olan bazı parçaları dinlerim..

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

dünya klasiklerinden olmazsa olmazın hangisi..?

cevap:BOLERO

sanat;yaşamı algılamayı,sevmeyi,evrensel gelişimi sağlayabildiği zaman hedefi ile buluşuyor.Bu bazen farkında olmadan da üreyebiliyor.Farkına vararak üreten de sanatçı oluyor.Ürün sanat eseri.Olmazsa olmaz olan da bu ürün. ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.