Φ thor Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 " Sülfür inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna,tenhaydı düşlerim geceydi çıkıp geldim işte; su ve ateş bide gülünç yalnızlığım var size getirebildiğim kokularını yitirmişti çünkü güller!" Hepinize merhaba! Ben yeterinden de çok acemiyim burada yeni geldim bir dostumun önerisi ile. Kendime gelince; kalabalıklardan pek hoşlanmayan birisiyim diyebilirim,en kalabalık yanım burası olacak galiba. Neyse uzun uzadıya cümlelerle yormayım sizleri bakalım bu ilk ve bana katacağı bir takım güzellikler olması dileğimle hepinize tekrardan selamlar... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Bu ne hız saolasın sayman kardeş hoşbulduk Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hoşgeldin hoşbulduk saol Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Hoşgeldin thor hoşbulduk berceste Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hos geldin arkadasin kim Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Hoş gelmişsin... Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Hoş gelmişsin... hoş bulmuşum saol Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hos geldin arkadasin kim hoşbulduk kimliksiz söyleme dedi her nedense bende saygı duydum Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 hos geldin arkadasin kim Sende amma meraklısın be alaTurka Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Hepinize teşekkür ediyorum hoşbulduk arkadaşlar Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 hoşgeldin aramıza ne iyi ettin de geldin buralara Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 hoşgeldin... ağzında pek sıkı belli... kimmiş bu dost söylemeyecen galiba.. Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 hoşgeldin... ağzında pek sıkı belli... kimmiş bu dost söylemeyecen galiba.. öyleyimdir.dillerim lal eyvallah adrenalin ismin gibiysen bi yamaç paraşütü yaparız belki birgün. saol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.