Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 KABADAYI Eşkiya ve Gönül Yarası gibi unutulmaz filmlere imza atan Yavuz Turgul, yeni filmi için kolları sıvadı. Ünlü yönetmenin yeni projesi senaryosunu da yazdığı 'Kabadayı' isimli film. Filmacass adına Ömer- Mine Vargı çiftinin yapımcılığını üstleneceği filmin kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Şimdilik kesinleşen üç isim Şener Şen, Özcan Deniz ve Süleyman Turan. Filmde Özcan Deniz mafya üyesi bir psikopatı canlandıracak. Şener Şen ise yeraltı dünyasıyla sağlam dostlukları olan eski bir ağır ağabey olarak sinema severlerin karşısına çıkacak. Yavuz Turgul'un geceli gündüzlü üzerinde çalıştığı 'Kabadayı'nın tüm hazırlıkları da bitmek üzere. Ekip Temmuz ayının başında çekimlere başlayacak. Film, İstanbul'un Kadırga, Karagümrük ve Kasımpaşa semtlerinde çekilecek. Yapımda Şener Şen'in hasmını canlandıracak olan Özcan Deniz bu film için iki sinema projesini erteledi... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Geçenlerde rastladım bu habere... Şener Şen'e Özcan Deniz ile ortak bir yapımda rastlamakta varmış dedim kendi kendime... Açıkçası oyunculuğunu beğendiğim Şener Şen'in Özcan Deniz ile ortak bir yapımda karşıma çıkması,kimi çevrelerin eleştirilerinde yer alan 'Özcan Deniz kendini geliştiriyor...Oyunculuk adına yüksek bir ivmeyle ilerliyor...' görüşlerinin aksi 'Şener Şen ne yapıyor' sorusunu uyandırdı bende... Yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Yavuz Turgul hakkında ise,kendimin de büyük ölçülerde katıldığı şu yoruma rastladım bir sitede... 'Yavuz Turgul "Muhsin Bey" filminde arabesk müziğe bir eleştiri getirerek takdir toplamıştır ancak şimdi öyle ya da böyle bir arabeskçiyle film yapmaktadır... bu ne yaman çelişkidir?' Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Belki basit bir cevap olacak, belki de Şener Şen'in oyunculuğundan, Özcan Deniz'in popülerliğinden faydalanıp gişe tehlikesini ortadan kaldıracak. Ama bu seferde yine Özcan Deniz'in rol aldığı "Kara prens Kel oğlana" karşı filmini düşünmesinide gerekir. O kadar popüler isimler olmasına rağmen film battı. Ayrıca artık Şener Şen'in oyuncu kadrosuyla ilgilenip, ben şu adamlarla oynamam demesi artık çok zor. Adamın yaşı ilerledi, maddi sıkıntı çekmemek için kabul etmiş olabilir. Neyse hele film vizyona girsinde o zaman daha güzel güzel görüşler çıkar. Alıntı
Φ sacramentis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 konuya bak yaaaa!! çok kötü.. eşkiyanın değişik bir versiyonu abi adamlar iyice kısırlaştı ve yaşlandı yaa acaba geröekten bunun iyi bir senaryo olduğunu mu düşünüyorlar? enteresan!! yaşlılıktan galiba.... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Geçenlerde rastladım bu habere... Şener Şen'e Özcan Deniz ile ortak bir yapımda rastlamakta varmış dedim kendi kendime... Açıkçası oyunculuğunu beğendiğim Şener Şen'in Özcan Deniz ile ortak bir yapımda karşıma çıkması,kimi çevrelerin eleştirilerinde yer alan 'Özcan Deniz kendini geliştiriyor...Oyunculuk adına yüksek bir ivmeyle ilerliyor...' görüşlerinin aksi 'Şener Şen ne yapıyor' sorusunu uyandırdı bende... Yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Yavuz Turgul hakkında ise,kendimin de büyük ölçülerde katıldığı şu yoruma rastladım bir sitede... 'Yavuz Turgul "Muhsin Bey" filminde arabesk müziğe bir eleştiri getirerek takdir toplamıştır ancak şimdi öyle ya da böyle bir arabeskçiyle film yapmaktadır... bu ne yaman çelişkidir?' Bu bahsedilen kabadayı tanıtımını benim yaptığım Kabadayı filmi olmalı,ufak bir detay filmde Şener Şen'e eşlik eden oyuncu Özcan Deniz değil Kenan İmirzalioğlu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Bu film keşke biraz daha Şener Şen in yanına yakışan oyuncularla oynanmış olsaydı... Konusu ne kadar güzeldi oysa ama basit oyunculuklarla film neredeyse bitirilmiş... Olmamış işte olmamış... Bir Şener Şen usta bir de Sürmeli... Bu filmde başka da sözü edilecek tek bir kimse yok... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.