Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bir ülke kollektif bir cinayete kurban ediliyor.Bu cinayete herkes karsi,cinayeti islemek isteyenler bile bu cinayetin önlenmesini bekliyorlar ama heyhat kimse kilini kipirdatmiyor,herkes seyrediyor.Yuan Yuanlarin,Naymanlardan tutsak aldiklari insanlarin kafasina deve derisi gecirerek onlara iskence edip kölelestirdikleri,mankurtlastirdiklari gibi,"Biiinci kusatilan,Iradesi teslim alinan ve sistematik bir sekilde cahillestirilen bir toplum diri diri gömülüyor.

Bi kasabada bir cinayet islenecek,herkes bir cinayet islenecegini biliyor ama kimse önlem almiyor,cinayeti isleyecek olanlar da bu cinayetin islenmesini birilerini önlemesini bekliyor ama herkes susmus bekliyor.Bir ölü sessizligi cökmüs kasabanin üstüne.

Gabriel Garcia'nin "KIRMIZI PAZARTESI"isimli eseri ile,Cannes'te ödül kazanan;Nuri Bilge Ceylan'in "Bir Zamanlar Anadolu"bu cinayeti isleyen iki eserdir.

Türkiye,bir komplonun sarmalinda gözleri kapali sirtina saplanacak öldürücü darbeyi bekleyen, bir boga misali matadorun sinsi ve hileli oyiunlarina teslim olmus.Tribünlerde matadoru seyreden ve seyrettikce cosan yiginlar.Polisi,jandarmasi,askeri ile matadorun öldürücü darbeyi vurmasini bekliyor.Kimse matadorun elinden mizraklari ve kiliclari almak icin adim atmiyor.Herkes büyülenmis seyrediyor seyrediyor.

Özgürlük Savascisi,Gazeteci tutuklu Merdan Yanardag'in bu aci gercekleri dile getiren "TÜRKIYE NEDEN FEDA EDILDI"isimli eserinde Türkiye'nin neden bu cinayete kurban edildigi  tüm detaylariyla anlatiliyor.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bir ülkede parasal durum bozulmadıkça iktidar değişikliği olmaz. Bunu bilen emperyalist güçler Türkiye'ye sürekli para pompalıyorlar. Para dediğin boyalı kağıttır. Bunu uçaklara yükleyip yollamak kadar kolay bir iş yok. Bununla yeterli süre bir ülkeyi oyalamak ve istediğin kıvama getirmek son derece mümkün.

Ne altın yolluyorsun, ne enerji, ne hammadde, ne yakıt. Gönderdiğin boyalı kağıtlar. Bu şekilde emperyalist planlar yeşil boyalı kağıtlarla tıkır tıkır yürümektedir. Yandaş basın mensuplarının aldıkları paraları, sahip oldukları lüks villaları hepimiz biliyoruz.Kalemlerini, şereflerini, ülkelerini satarak bu lükse kavuştular.

Sonuçta olacak olan ise, İskenderun limanına açılacak bir Kürt koridoru oluşturup petrolü Akdeniz'e çıkarmak. Sanmayın Basra petrolünü. O çerez çekirdek kalır. Asıl hedef henüz hiç çıkarılmamış, milyarlarca tonluk rezerv halinde bekleyen güney Hazar petrol yatakları. Kuzeyi çıkarılıyor, ama güneyi henüz Basra pik üretim verdiği için ellenmedi. Bu petroller için emperyalistler Kürt kartını oynuyorlar. Şah mat hamlesine kadar da bu oyun sürecek. 

Olayın Suriye'den başlatılması asla tesadüf değil. Çünkü Suriye ile Türkiye arasında Hatay polemik konusu bir bölge. Atatürk niye hedefte? TSK niye hedefte? Ulusalcılık niye hedefte?

Çünkü Esad devrilip kukla yönetim gelince bunlar gündeme etkili biçimde getirilecek. Daha şimdi propaganda ve beyin yıkama, ortam hazırlama dönemi. Sazanları yemliyorlar daha... "Diktatör Atatürk Hatay'ı zorla ilhak etti, faşist TSK buna hizmet etti" olacak ve tıpkı İran-Irak savaşı için Fao anlaşmazlığı bahane edildiği gibi, Hatay haksız, zorla ilhak edildi propagandası pompalanacak. Suriye Türkiye tutuşturulup aradan Kürt devleti çıkarılacak.

Esad kurban seçildi, çünkü Esad babasının Hatay üzerindeki iddialarından vaz geçti. Türkiye'de tatil yaptı. Bu emperyalistlerin çıkarlarına ters olduğu için direktifi verdiler: "Tatil arkadaşını düşman ilan et, üzerine teröristleri sal." Direktif yerine getirildi.

Esad şu an aslında bizim için terörle savaşıyor. Onun devrilmesi, Hatay üzerindeki planlar için ilk adım olacak. 

Bunu herkes kafasına koysun: ABD ve AB petrolü Akdeniz'e çıkarmak için İskenderun limanını bizden alıp Kürt devletine verecek. O zaman bu vatan için kim savaşacak, kim vatanına ihanet edecek, göreceğiz. Aynı Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi Mustafa Kemal'ler ile Ali Kemal'ler ayrılacak. Teali İslamcıları, Teali Kürtçüleri, mandacıları, padişahçıları, tüm ihanet odaklarını tekrar göreceğiz. 

Tüm ihanet odaklarını da bir kez daha yeneceğiz. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Bunu tüm dünya bir kez daha görecek.

Gönderi tarihi:

Yarın bir gün Esad'ın devrildiğini ve kukla bir yönetim getirildiğini, yandaşların zil takıp göbek atarak "yeni bir dönem başlıyor" diye halay çekerek ağızlarının kulaklarına vardığını görürseniz hazır olun...

Ben hazırım. Piyade tüfeğimi çok özledim. Al bayrağımın altında ona şarjörünü takıp kurma kolunu çekmek için sabırsızlanıyorum. Askerde en unutamadığım anlar o şarjörü takıp kurma kolunu çektiğim ve emniyet mandalını çevirip silahımın ateşe hazır olduğu anlardı. Şarjör yerine oturduğunda çıkan çlik sesi ve kurma kolunu çekerken mekanizmanın şakırdaması hâla kulaklarımda. Silahımı çok ama çok özledim.

Emperyalistlerin kendileri gelmeye yürekleri yetmez. Yine kürt tealici, islam tealici, mandacı  bilmem necicileri kullanacaklar. Hepsi de boylarının ölçüsünü tekrar alacaklar.

Gönderi tarihi:

..

isrâ: 17/16

Biz bir ülkeyi/medeniyeti mahvetmek istediğimizde,

onun servet ve nimetle şımarmış elebaşlarına/

ileri gelenlerine/seçkinlerine emirler yöneltiriz;

onları yöneticiler yaparız da..

onlar, orada bozuk gidişler sergilerler.

Böylece o ülke/medeniyet aleyhine hüküm hak olur;

biz de onun altını üstüne getiririz.

merhaba @@democrossian dostum..iyi.gif

..

..

Gönderi tarihi:

Hazar denizinin Türkmenistan tarafında 20,8 milyar ton petrol rezervi olduğu biliniyor. İran tarafında ise bundan çok fazla olması muhtemel. Hazar'dan çıkarılması beklenen petrol rezervi en az 100 milyar varil kadardır. ABD petrol uzmanları bunun 200 milyar varil olabileceği beklentisindedirler. Fransız kaynaklar ise 250 milyar varil rezervden söz etmektedir. Azeri sözcüler 100 milyar tondan bahsetmekteler. Bu yaklaşık 700 milyar varil eder. Olası en büyük rezerve sahip İran ise tahmin mi yapamıyor, suskun mu kalıyor, ben mi duymadım bilmiyorum ama bence en büyük rezerv İran'da. İran emperyalistlerin iştahının üzerinde olduğunu biliyor. PEJAK ile şiddetli mücadele etmesi bundan. Bizim ise PKK lıları "pişman değilim" dediği halde "yok sen pişmansın hem de bin pişman" diye salıverdiğimiz malum. Bir adadaki katil kaldı salınmadık, o da süs biberi gibi saklanıyor.

Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet diz boyunu geçti. Millet uykuda. Kan uykusu bu. Hazır sıcak yeşil dolarlarla, son model cep telefonlarla "bir şey oldum, bak akıllı telefonum var" diye ne oldum delisi yapılarak uyutuluyor. Hıyanet gırtlağı geçince "ne oluyor" diyecek bu halk ama geç olacak. O zamana kadar İskenderun için savaşacak komutan bırakmamış olacaklar. Hepsi ya hapiste, ya öldürülmüş olacak. 

Bu ihanetlerin ve uyutmaların baş aracı olan Arap uydurması kutsal olduğu iddia edilen metinlerle ise hiç işim olmaz. Arabın yavelerini biz çöpe atalı çok oldu. Bunları buraya temcit pilavı yapmak en azından bana hiç bir şey anlatmaz. Arabın 1400 sene önce ne yavelediği zerre umrum olmaz...

Gönderi tarihi:

Esad devrilince ne olacak ben söyleyeyim. Kuzey Irak benzeri bir Kürt bölgesi oluşacak. Bu nusraymış bilmem neymiş islamcı katiller mezhep savaşı içine itilecek. Vay haklarımızı vermiyorlar diye Türkiye'nin üzerine salınacaklar. Şimdi ateş kızgın değilken maşa kullanması iyi gibi geliyor. Ateş kızışınca maşa da kızaracak, ele alınamayacak.

Bu halk islamcı teröristlere "benim teröristim iyidir" demenin bedelini ödeyecek. Zulme ortak olan zalim olur. Bu halk zulme ortak olmuştur. Gezi zulmüne ortak, balyoz ergenekon zulümlerine ortak, Suriye zulmüne ortak...  

Bu ortaklıkların, bu zulümlerin hesabını verecek. Şimdi "ben teröriste terörist demem, yeter ki islamcı olsun" derken tatlı geliyor. Ama o cani teröristlerin cinayetlerinin, zulümlerin hesabını verirken çok acı olacak.

Osmanlı kendi insanına Alevi diye zulmetti ve layık olduğu tarihin çöplüğünü boyladı. Eceli gelen dinle mezheple uğraşır. 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.