Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 oranın pisliğine kendi gözlerimle şahit oldum.. el kadar bebeği pis ilaçlı sedyenin üstüne yatırıp ultrasyonunu çektiler geçen hafta insaf yaa lütfen 20 güne kadar benim kardeşimde ameliyat olacak.niye bukadar vurdum duymazlık anlamıyorum? bu kadarmı ucuz insan hayatı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 oranın pisliğine kendi gözlerimle şahit oldum.. el kadar bebeği pis ilaçlı sedyenin üstüne yatırıp ultrasyonunu çektiler geçen hafta insaf yaa lütfen 20 güne kadar benim kardeşimde ameliyat olacak.niye bukadar vurdum duymazlık anlamıyorum? bu kadarmı ucuz insan hayatı inanki daha pahalı koyun eti.. Alıntı
Φ Bad_ı Saba Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 gerçekten çok acı verici bi de ab ye gireceğiz orada yatan bütün hastalara allah şifa versin ölen bebeklerin ailelerine de sabır versin çok zor evlat acısı maalesef türkiyede böyle hastahaneler var keşke olmasa inşallah daha fazla artmaz bebek ölümlerinin sayısı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 evet dün gece yarısına kadar göztepe eğitim araştırma hastanesindeydim yine ve bir bebek daha öldü.. ne denir bilemiyorum gerçekten çok acı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.