Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Sana karşı bir katılıkmı sezdin... Bunları yazarken gülüyorum. Asla katılık yok. Demek istediğim şu; çok naz aşık usandırır, gelmezse kendi bilir. Giden gider yapacak bir şey yok. Kalan sağlar bizimdir.. Sayıgılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 YERİNDE OLSAM GİDENİN ARKASINDAN ÖLMÜŞ GİBİ KONUŞMAZDIM... ALLAH KORUSUN... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Ölene Allah rahmet eylesin derim ve bir fatiha okurum. Onu yapmadığıma göre ölmemiş. Belkide ölmüşmü acaba.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 YERİNDE OLSAM BÖYLE KONUŞMAZ ELİMDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİRDİM. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yerimde olsanız böyle konuşmazdınız..)) Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yerimde olsanız böyle konuşmazdınız..)) 19242[/snapback] Kanka ne yaşadığını bilmiyorum ama böyle bunalmışşan yerinde olmayı istemezdim:........... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Kanka havadan sudan yerlerde havadan sudan şeyler olacak. Boşver hava ve suyu düşün ne güzel ne kadar temiz dimi...)) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Kanka havadan sudan yerlerde havadan sudan şeyler olacak. Boşver hava ve suyu düşün ne güzel ne kadar temiz dimi...)) Saygılar-Sevgiler.. 19344[/snapback] hava bile temiz değil su bile artık zehir gel sözüm dinle aşka verme meyil aşk dediğin en etkili zehir........ Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 YERİNDE OLSAM AŞKA ZEHİR DEMEZDİM... GÜN GELECEK KANA KANA İÇECEKSİN... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Kanka şairlik trafına hastayım ya...))) Askmiracle doğru söyledin şimdi.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yerinde olsaydım onun çok hassas bir yüreği olduğunu unutmaz ve biraz daha alttan alırdım Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 YERİNDE OLSAM AŞKA ZEHİR DEMEZDİM...GÜN GELECEK KANA KANA İÇECEKSİN... 19352[/snapback] Unutma insan yasakları sever Belki bu insan da zehri içer İçmem demedim ki Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 yerinde olsam şu resmimi değiştirirdim Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 AFİYET OLSUN YARASIN KURT;) YERİNDE OLSAM'I KRAL'A YAZICAM YİNE HİÇ KIZMASIN... YERİNDE OLSAM KRAL..ARMANI DİNLERDİM... ARMAN SANA DA YAZAYIM...YERİNDE OLSAM KENDİNİ TAKDİR EDERDİM... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 yerinde olsam şu resmimi değiştirirdim 19366[/snapback] niye ne varmış resmimde bence gayet güzel bir resim çok asil duruyo önerin nedir... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Kanka bencede değiştir ama başka bir kurtla..)))) Bu arada ülkücü değilim.. Ask miracle ve arman ikinizide kutlarım ve ikinize de teşekkür ederim. ama alttan alma vakti saati geçti. Geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar.... (nfk) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 yerinde olsam şu resmimi değiştirirdim 19366[/snapback] niye ne varmış resmimde bence gayet güzel bir resim çok asil duruyo önerin nedir... 19369[/snapback] valla kurt resmi olmasında ne olursa olsun.ama richard gere'in resmi olabilir. şaka bir yana sen bilirsin.ben sadece empati kurdum.yerinde olsaydım diye Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bu arada sevgili arkadaşlar burayı samimi buldum ve buraya yazıyorum. Milkywaye tanıdığım saat dolmuştur. Bu satten sonra gelmesi birşey ifade etmiyecektir. Ben bu işi tek taraflı olarak burada bitiriyorum. Geri dönüşümü yoktur. Lütfen bu konuda mesaj yada ileti yazmayın. Konu kapanmıştır. Mİlkyway tatlı bir tarih olarak litaratürümde yerini almıştır.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bu arada sevgili arkadaşlar burayı samimi buldum ve buraya yazıyorum. Milkywaye tanıdığım saat dolmuştur. Bu satten sonra gelmesi birşey ifade etmiyecektir. Ben bu işi tek taraflı olarak burada bitiriyorum. Geri dönüşümü yoktur. Lütfen bu konuda mesaj yada ileti yazmayın. Konu kapanmıştır. Mİlkyway tatlı bir tarih olarak litaratürümde yerini almıştır.. Saygılar-Sevgiler.. 19387[/snapback] Giden gitsin sen aldırma.......... Resim işini düşünürüm belki deha zenci bir kurt bulurum Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 DEĞİŞTİRME BEN SEVDİM ŞAHSEN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Şaka olm yaaa.. Değiştirme çok iyi bu.. Valla üslubunlada uyuşuyor..)) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 HİÇ OLMASA YAVRU KURT OLSUN DERMİŞİMMMM ŞAHSİ FİKRİMDİR BEN BU RESMİ HİÇ SEVMEDİM.AMA BEĞENENİN ÇOK KAFANA GÖRE TAKIL ARKADAŞIM.FİKİRLERİNE SAYGI DUYARIM. SEVGİLER... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 HİÇ OLMASA YAVRU KURT OLSUN DERMİŞİMMMM ŞAHSİ FİKRİMDİR BEN BU RESMİ HİÇ SEVMEDİM.AMA BEĞENENİN ÇOK KAFANA GÖRE TAKIL ARKADAŞIM.FİKİRLERİNE SAYGI DUYARIM.SEVGİLER... 19411[/snapback] Ben değistirmem çiçek abla...... istikrarlı olarak aranızda kalacağım..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Ne güzel iltifat etmişsin öyle kanka. Çiçek abla demişsin. Yerinde olsam ben de öyle derdim..)) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 yok bisey demiorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.