Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl UMUT EDERDIM YARINLARA GUZELLIKLERE BEKLENENLERE VE HAYATA VE UMUTLARIN GERCEKLESMESI ICIN HAREKETE GECERDIM....
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Yerinde olsaydım yırtmacını örterdim az o ne be öle sonra yok laf atıyolardaı deme
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl oyoy kıyamam ben sana ya hemende utanırmış! Neyse acelesi yok zaten çıkıp ben ders çalışcam zaten yarın sınavım var!
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl avatarımı değiştirmezdim forumdaki tek yakışıklı avatarı olan sensin gözümüz gönlümüz açılıyo valla
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl oyoy kıyamam ben sana ya hemende utanırmış! Neyse acelesi yok zaten çıkıp ben ders çalışcam zaten yarın sınavım var! canım basarılar sınavında umarım dıledıgın gıbı gecer... avatarımı değiştirmezdim forumdaki tek yakışıklı avatarı olan sensin gözümüz gönlümüz açılıyo valla dogru soze ne denır sımdı, haklı yaneee...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.