Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl böyle iyiyim be biraz işlerim yogun ama seviyorum ben kendimi herkesi sevdiğim kadar seviyorum..
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 19 yıl Sen benım bı kere altımda olmadınkı azızım heop ustesın waLLa Ama bu haksızlık
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl valla ne yapar eder vakanayı bulur ona şöle güzel bir akşam yemeği ısmarlardım...valla ben yapardım ...
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl ben yerinde olmak istemezdim daha çok beklerdim sonra yemek için canın saolsunda ankaraya gelirsem ısmarlarım
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl trabzonsporu bırakırdım zuhaha nesi varmış trabzonumun biz karşılıksız sevenlerdeniz değilmi kardeşim...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl Yazar yerinde olsam ölmek için henüz erken diye düşünürdüm ( aslında kahkaha atarak ölmek de güzel hani )
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl bak nasılda bilio ama demiş ama bikez trabzonluyuz diye dönemiyo yoldan! Delikanlı adam
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl ya erbay vardı benim üstümde..nereye gitti yerinde olsam olayı anladıysan acıklık getirmeye calışırdım..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl ayrılırmıyım heç yerinde olsam bunu ayrılmasını istemedigim herkese söylerdim
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl yerinde olsaydım eğer femalexx e çok iyi davranır bi dediini iki etmezdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.