tm_haberci Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 İlk gün yüksek olan fiyatlar hızla düşmeye başladı. İşte son durum... Haberin Devamı İçin Tıklayınız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ castbound Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Ülkemiz hem balıkçılık alanında hem de kabuklu deniz ürünleri açısından bir cennet ancak ne yazık ki biz kabuklu deniz ürünlerini pek tanımıyoruz.Özellikle sahil kasabalarındaki turistik lokantalarda deniz ürünlerinin fiyatlarıının yüksek olması nedeniyle ( ki bazen birçoğu dondurulmuş olabiliyor ) o balıkları da yeterince tanımıyoruz.Aslında çok büyük bir eksiklik, sağlık açısından zaten deniz ürünleri çok iyi lezzet açısından da öyle ama fiyatlar çok yüksek o yüzden hep 3-5 balıkcinsini tanıyor halk,deniz kentlerinde de durum bu.Bence televizyonda olsun ya da başka medya araçlarıyla deniz ürünlerini halka daha çok sevdirmeliyiz.Et açısından halkımız zaten kırmızı et tutkunu ve kebap gibi klasik yemekleri çok seviyor ve tüketiyor, çok iyi lokantalar da mevcut ancak balık tüketimi az bu da bunun sanki bir lüksmüş gibi görülmesine neden oluyor.Aynen kebap fiyat aralığında ya da biraz daha yüksek olabilir balık lokantlarının da sıklıkla görülmesini arzuluyorum.Mutfağımız çok zengin buna bir de deniz ürünlerini ekleyebilirsek çok apayrı bir noktaya ulaşırız gastronomik açıdan. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.