Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl peh alihanda kimmiş sen habersiz gel sonra zati bişe yapamaz
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl peh alihanda kimmiş sen habersiz gel sonra zati bişe yapamaz annaştık mesela benim boyum 1.65 ama topuklarla 1.95 flan oluyorum
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 17 yıl Taunus nickli arkadası cok seviyorum hatta ölüyorum :lol: ne diim ben sana yaaa
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl gerçek mi??? hımmm diyebilirimde demiyebilirmde hemende küserim dion zedan mızıkçılık yapma aaaaa dersem zedanı kescek babası demezsem ne olcak bakem :lol:
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl bi pastayla olmaz bi kere bide hediye isterim o zaman demiycem söz
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl bi pastayla olmaz bi kere bide hediye isterim o zaman demiycem söz baska bisi yapamam bak buda hedyen olsun
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl tamam yapma ama ben köpeklerden çok korkarım köpek fobisi vardır bende tamam tamam demiycem babana
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl zeynepppp diyelim bence zedanı babasına belki biras akıllanır ben en son annesine dicektim ama bak arada kaynamışş tuhhh
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl yok göçmen kızı ben demem baksana köpek bağlıycakmış kapıma ama sen dersende karışmam ii olr yani
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl yaw hayallerimi yıktınız ne güzel kurtulduk die oynuyoduk iki tatlı cadı alacagınız olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.