Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl fıgaro dedem aysum annem olur,natalıa da benım gömleğin markası
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl fıgaro dedem aysum annem olur,natalıa da benım gömleğin markası valahi bişi diyemem en iyi yalançı sensin sedoş ama diyiveriiim Sedoş mahallesinden geçmekte olan sütçü eskici vb. kesimlere göz kırpıyormuş
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar fıgaro dedem aysum annem olur,natalıa da benım gömleğin markası kızım senin ne işlin var eskiciye göz kırpmak falan ..deden olaraktan..kirpiklerini çekerim senin..90 yaşımdan sonra halel mi getirecen bana.. sedelina daruşafaka evinden bir yaşlının para kesesini çalmış..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar fıgaroda nenenın dişlerını çalmış şimdi takıyorrr doğru söylüyor.... (çaktırmayın en yalancı oyunu olduğundan..yalancı pozisyonuna dişecekk)
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl Yeşim aslında erkekmiş Haaaaaaaaa ! Yapmaya gözlerimle duyduklarıma ,kulaklarımla görsem inanmazdım ! Demek Öyle Şaşırdım kaldım bizede ahkam kesiyoru ben kızım diye ! Dilim tutuldu kaldı, bir karış dışarıda Bende bi akşam yemek yiyelim dicektim ona iyiki teklif etmememişim ilk karşılaşmamızda düşünsenize ben bayan beklerken pala bıyıklı biri karşıma dikeliyor ve merhaba ben yemyeşim diyor ! ana kaç ordan hemen topukla kim tutar seniiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl Haaaaaaaaa ! Yapmaya gözlerimle duyduklarıma ,kulaklarımla görsem inanmazdım ! Demek Öyle Şaşırdım kaldım bizede ahkam kesiyoru ben kızım diye ! Dilim tutuldu kaldı, bir karış dışarıda Bende bi akşam yemek yiyelim dicektim ona iyiki teklif etmememişim ilk karşılaşmamızda düşünsenize ben bayan beklerken pala bıyıklı biri karşıma dikeliyor ve merhaba ben yemyeşim diyor ! ana kaç ordan hemen topukla kim tutar seniiiiiiiiiiiiii ne kadar gıcık bişeysin sen ya.. sen o kadar safsın demek karşındakinin yazdıklarındanda çıkaramıyorsan cinsiyetini pes yani.. murti san ***********..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl Şaka yazdık ama herhalde fazla oldu Bundan sonra bazı kişiler hakkında hiç bir konuda yorum yapmıcam artık ! Kusura bakmayın ! tüm arkadaşlardan özür diliyorum ! kendinize iyi bakın .belki görüşemezsek te hakkınızı helel edin ! Bana çok emeğiniz geçti hepinizi Özleyeceğim
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl aman be murti san sana da şaka yapılmıyor ben gibi... helal olsun.. ama gideyim deme..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl ne kadar gıcık bişeysin sen ya.. sen o kadar safsın demek karşındakinin yazdıklarındanda çıkaramıyorsan cinsiyetini pes yani.. murti san ***********..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.