Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

(2005) NARNIA GÜNLÜKLERİ: ASLAN, CADI VE DOLAP The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch & the Wardrobe

C.S. Lewis'in klasik romanı üzerine kurulan bu film, 4 Londralı çocuğun ikinci dünya savaşı yüzünden evden uzağa göndermeleri ile başlayan bir masal. Gittikleri şatoda bir sihirli dolap bulacaklar ve bu dolap onları bir cadının yönettiği Narnianın gizemli ülkesine yönlendirecektir. Çocuklar Narniayı kurtarmak için Aslanın tarafında yer alacaklar ve olaylar böylece gelişecektir... Zamanınız varsa seyredin derim ben tam olarak hoşlanmadım ama bu film bakış açısına göre değişecek bir filmdir...

Oyuncular: Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Tilda Swinton, Rupert Everett

Yönetmen: Andrew Adamson

post-2-1175739719_thumb.jpg

Based on C.S. Lewis's classic novel, this enchanting tale follows four London children who are sent away to a country home for safety during World War II. There, they discover a magical wardrobe that leads them to the mystical land of Narnia, ruled by an evil witch. The children join the lion Aslan to free Narnia from darkness. Tilda Swinton, Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Rupert Everett and Jim Broadbent star.

Cast: Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Tilda Swinton, Rupert Everett

Director: Andrew Adamson

• 5 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ben çok beğendimmm :) hatta o kadar beğendim ki narnia günlüklerinin tüm serisini de okudum :) İlkokul çocuklarıyla çalışıp da bu filmi izlememiş olmam, e bir de kütüphaneciysem ki öyleyim, tüm seriyi okumamış olmam uygunsuz olurdu... Dolaptan geçince varılan ülke de muhteşemdi zaten, ayrıca ilginç olan Aslan karakterinin kitabın orjinalinde de adının lion degil ASLAN olması ve bunun yanısıra kitapta güzel olan tek şeyin Türk lokumu olduğunun ifade edilmesi vb bir takım Türkçe imgelerin ve isimlerin kullanılmasına bağladığım filme olan sevgimi "kan mı çekti acaba" kalıp cümlesiyle açıklayabilirim sanırım :) Yok yok Sezar'ın hakkı Sezar'a, film gerçekten güzeldi, hem bence 3., 4. sınıfa giden ve okumayı çok sevmeyen çocuklarınız varsa önce filmi izletin sonra da kitaplarını tutuşturun eline, bakın nasıl okuayacaklar :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.